Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
 

To je můj blog

Strašidelné povídky

Ahojky holky! Zdravím vás u dalšího článku a dnes to bude strašidelná historka, možná dvě ale jistě vím že budou TŘI. :-)

HRÁTKY S PEKLEM

Na jednom skautským táboře na Moravě nám vedoucí vyprávěli tenhle příběh. Dvě sestry šly vyvolávat dábla na palouk uprostřed lesa. Vyvolávaly, vyvolávaly a najednou se jedné z nich roztrhl rukáv u trička. Obě se lekly a začaly utíkat. Vůbec je nenapadlo dábla odvolat. Jak utíkaly slyšely jak za nimi někdo nebo něco běží, a tak se rozdělily, aby je to nemohlo honit obě. Mladší sestra byla rychlejší, povedlo se jí vyšplhat na strom a schovat se tam.Bála se, a tak tam chvilku potichu čekala, ale už nic neslyšela. Když asi po půl hodině slezla ze stromu, svou sestru nikde neviděla, takže usoudila, že asi běžela rovnou domů, a taky se tam vydala. Bylo už hodně pozdě večer, jenže svojí sestru doma nenašla. Rodiče zavolali policii a ta vyhlásila pátrání. Dívka byla nakonec nalezena v lese vysoko na stromě, pevně se držela kmene, měla vytřeštěné oči a pusu dokořán. Jako by se dívala na něco příšerně děsivého, její tělo bylo pokryto velkými škrábanci jako od obří kočky s kůži po těle měla popálenou. Nikdo nedokázal nic říct, co to mohlo způsobit, faktem ale bylo, že byla mrtvá!!!


NOČNÍ VRÁTNÝ

Na strakonicku prý kdysi býval tajemný vrátný který chodil po osmé hodině večer po domech a kontroloval malé děti jestli už spí... Když náhodou nějaké dítě nespalo ukradl ho a uvařil si z něj večeři. Jednoho dne, prý večer zmizelo nějaké dítě a už ho nikdy nikdo nenašel!!!


PODIVNÁ SOCHA

Jedna mladá studentka si chtěla přividělat a proto hledala práci, narazila na inzerát dvou mladých manželů kteří potřebují chůvu na hlídání dětí. Jelikož práce byla velmi dobře placená a navíc měla děti ráda tak se jim hned nabídla. Přijali jí. Dům byl sice na samotě a nejbližší vesnice byla asi patnáct kilometrů vzdálená, ale byl střežen kamerovým systémem a navíc tam byl alarm. Hlídala již po několikáte, když našla v domě nějakou sochu klauna v životní velikosti. Věděla že rodiná má zálibu v umění, tak to neřešila. Když už děti dala spát a měla to namířeno dolů k televizi rozezněl se telefon. Mladá chůva to zvedla, byli to rodiče. Zeptali se jí zda-li je vše v pořádku, ona odpověděla že ano, jen ta socha klauna jí prý děsí. V sluchátku se rozhostilo ticho, ale my žádnou sochu klauna nemáme! Ozvalo se... Ihned nenápadně zavěste a rychle se jděte zamknout z dětmi v pokoji! Za chvíli už tam byla policie, ten klaun byl známý masový vrah který tímto způsobem vraždil a okrádal samoty již řadu let.

Jestli se vám to líbilo a chcete další díly nezapomeňte dát +. Jestli tady bude alespoň pět plusek udělám další díl! Příště, ahoooj!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.