Říše divů

Brácha píše: Jirka aneb retard,co neumí matiku 2

Ještě před hodinou jsme s Davidem kecali o Oldovi. Najednou zazvonilo a oba dva jsme se lekli. A sakra! Nepřipravil jsem si věci! Rychle jsem si připravil. Přišla učitelka a měla v ruce další testy. A nevim,jestli mě Bůh vyslyšel,ale řekla,že si to uděláme až zítra. Jooooo! Řekl jsem si v duchu. Tahle hodina byla hrozně krátká,protože najednou zazvonilo. Většina z vás má asi rádo přestávky. Ale já bych taky měl,kdyby nebyl Olda v naší třídě. On mě normálně šikanuje. Protože když učitelka odešla,tak ke mně přišel a plivnul mi na rameno. Ještě řekl:,,Drž se ode mě dál! Jinak přijdeš k úrazu! Brusinko.." Polk. ,,Z toho nemám dobrej pocit Davide," 

Ondra,což je člen party Oldy,ještě řek:,,Jo. Má pravdu! Brusinko...," v tu chvíli jsem zapomněl na všechnu slušnost,naštval jsem se a kopnul jsem ho do zadku. Přičemž se otočil a řek:,,Jenom machruješ Brusinko!" Zazvonilo na druhou hodinu. A já jsem si musel znova připravit.


O čtyři hodiny později....

Oběd. Moje nejmíň oblíbená část ve škole. Protože vždycky zvracím. Olda si sednul hned za mě. A ťukal na mě! Což se mi nelíbilo. Když jsme šli s Davidem domů,házel na nás šutry. Utíkali jsme před ním. Ale i tak mě trefil dvakrát a Davida jednou. Doufal jsem,že se mi to jenom zdá. Ale v tom případě,by se mi zdálo i to,že učitelka řekla,že ten test napíšeme až zítra. Takže bysme ho psali dneska. To se nestalo. A já jsem se na zejtra hodně netěšil. Protože s Oldou nebude sranda. Protože jsme se naštvali a kámen jsme i my na něj hodili. A víte,že když vás někdo bude šikanovat a chcete ho zneškodnit máte  mu hodit  na obličej? Pomáhá to. Moje vlastní zkušenost.


Pokračování příště.....

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.