Říše divů

Super hry na mobil 3!

Takže ahoj sušenky! Před nějakou dobou jsem dělala 2 články na téma her na mobil. A poněvadž mám ani ne měsíc starý mobil,tak vám řeknu hry na zabavení!

P.S. Všechny hry jsou zdarma na Obchod Play.


Dragon Mania

Tuto hru jsem tam měla od začátku,a musím říct,že mě baví. Mám 6 draků- Inai,Ugo,Acke,Undi,Kina,Unde. Jistě,není to nejlepší hra,ale zabaví. Krmíte draky,můžete s nimi bojovat a rozmnožovat je a křížit. (u mě jsou rodiče Ugo a Inai...Inai je holka. U mě. Jejich první tři děti Undi (nejstarší) Unde a Acke jsou Smoke Dragon,protože Ugo je větrný a Inai ohnivý. Kina je jako jediná z dětí větrný.) Toto je jediná hra,kterou jsem tam měla nainstalovanou už před koupí a baví mě.



 

Tip na bezpečný mobil: Předem upozorňuju,že tento antivir mi doporučila hráčka jménem blissa,já ho jen propaguji.Jmenuje se AntiVirus je složený z žlutého,červeného,zeleného a modrého čtverce. Lidé jsou s ním spokojeni (více než např. s 360 Security),je zdarma na Obchod play,mobil vám otestuje a zabezpečí. P.S. Díky blisso!

 


Fruit Ninja Free

Velmi známá,oblíbená,návyková,ovocná hra! Sekáte a ničíte ovoce (+ meloun)! Ano,takto primitivní hra je zábavná!

 


Subway Surf

Jsem si jistá,že tuto hru všichni znáte...Ale kdyby někdo ne...Se svou figurkou běháte po vlacích. Já jsem na tom v jednom kuse,protože jsem chtěla získat Jolien,která je Special Amsterdam. Stála 95 000 mincí,ale je až moc krásná! Stálo to za to!



Shakes and Fidget

Tato hra je zároveň online hra na netu,ale existuje i apka. Hra to sice akční není,ale mě moc baví. Vytvoříte si kouzelnou postavu,pomocí úkolů vyděláváte houbičky (ehm,ehm),zlaťáky a...stříbrňáky? A můžete i bojovat v aréně! Já mám čarodějku Bellatrixu! Mám cca 50 zlatých,a mám...asi 6-7 level. Dřív jsem tuto hru hrála na internetu. Pozor! Hru musíte hrát pouze,když máte přístup k internetu. Plusem je,že je k dispozici český server a hra je také celá v češtině,ale to je skoro samozřejmost.



Manuganu

Teď mluvím o prvním dílu,protože Manuganu 2 je pro spoustu zařízení moc velká hra. Váš panáček přeskakuje příšery,nástrahy a postupně se učí nové věci! Já s kamarádkou jsme to skoro celé dohrály v autobuse do Prahy a z Prahy,když jsme jeli do planetária. Říkaly jsme tomu : Skákající de.bil. :D




Tip na další aplikace: Viber nebo Instagram,popřípadě Whatsapp,ale neklikejte na Emoji.tech pokud vám to příjde do zpráv. Vím,o čem mluvím.

  

Littlest Pet Shop

Ano,jsem lpsačka a nestydím se za to! Ve svém věku na to mám  nárok..? No co? LPS Nale bylo 15 a SophieGTV,té je snad přes 20! Prostě máte své městečko,kupujete lps,sbíráte mínce,kupujete domky...

 


Lara Relic Run

Moje božská úžasná Larinka! Rise of the Tomb Raider to sice není,ale super to je! Akční hra,ve které se skáče,běhá a střílí! Dnes jsem si ji stáhla a je boží! Grafika také není nejhorší,ale já u toho vždycky řvu:,,Laro,co děláš?! To není bezpečné! Nešahejte na Laru!"




Piano Tiles 2

Myslím,že jsem tuto známou hru ukazovala i minule,ale to nevadí. Známe...když neumím na klavír,hraju na mobil,no!





Komentáře

Pink LadyVIP

To Fruit Ninja jsem měla na starém mobilu(pak se zasekal a nefungovalo na něm absolutně nic a třeba ze 100% nabití baterky se během sekundy stalo 0% nabití baterky a prostě strašně blbnul) a ta hra byla super ♥♥♥♥

Pink LadyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.