Psychopatíkův Blog :33

že by to bylo naruby?

Dřív byla homosexualita ( nemluvě o bisexualitě) považovaná za něco hrozného, nepřirozeného a nepatřičného. Špatne! Aspon podle mě je to pěkná blbost. Lidé byli hloupí a chovali se k druhým jako k odpadu bezdůvodně.

Na druhou stranu- jsem jediná komu to tak připadá- dneska to začíná být naopak. Nevím jestli se mi to jenom zdá nebo kolik je na tom pravdy, ale připadá mi, že dneska je každý druhý bisexuál. Na tom by nebylo vůbec nic špatného, kdyby to byla pravda. Ano, každý může být v odbobí puberty zmatený nebo chce v lásce a tak experimentovat, ale tvrdit o sobě, že jsem bisexuál jenom proto, abych na sebe upoutala pozornost nebo proto, že je to moderní? ehh.... ://

Dneska je trend být tolerantní vůči homosexuálům a bisexuálům. S tím naprosto souhlasím. Ovšem někteří si asi pletou být toleratní s být. Ne vážně, není to trochu divné, když máte (dám příklad) deset kamarádek, z toho 7 je bi ale 5 z nich s holkou nikdy nic nemělo a ani se jim žádná nelíbila?

Jednu takovou expertku znám. V popiskách na všech stránkách má ,,bisexual", pevně to o sobě prohlašuje, ale když jsem se jí zeptala, jestli by radši holku nebo kluka tak řekla, že rozhodně kluka, že s holkou rozhodně nic mít nechce. To si slečna asi trošku  plete  pojmy :)

Je opravdu zavádějící, kolik lidí se prezentuje jako bi, ale s nikým stejného pohlaví nic neměli a očividně mít ani nechcou. Já nechci o nikom říkat a rozhodovat co je nebo co není.... ale připadá mi divné, že by se s bisexuály najednou roztrhl pytel a byl fakt každý druhý.

Také se mi zdá, že ted skoro začíná být divné být ,,jenom" hetero. At si jsou lidé jistí nebo ne co vlastně chcou, pro jistotu si dají tu nálepku bi jen proto aby nebyli tak moc obyčejní a aby taky byli ti moderní zajímaví a tolerantní bisexuálové. A jestli skutečně jsou nebo ne o tom nepřemýšlí, dyt je to stejně jedno.... Aspon takhle to vidím já, že to někteří berou.

Osobně nemám nic proti homosexuálům ani bisexuálům. Mám kamaráda gaye, spolužačku lesbu a oba jsou v pohodě. Přítel je bi a taky s tím nemám problém. Ale nepřipadá mi to roztomilý ani sladký. Teda jo, ale asi stejně jako všechny ostatní páry. Proč se mám rozplývat nad líbajícíma se kholkama nebo proč mě mají vzrušovat gay páry? Ano, je to hezké, moc. Ale jako všechny páry co se mají rádi. Je to normální, přirozená věc tak proč se rozplývat víc než nad hetero páry.

Sama nejsem bisexuálka, i když se mi jednou holka líbila, dokonce jsem měla pocit že k ní cítím něco víc, ale pak to přešlo. Ale proto se ještě nechci řaprohlašovat za bi, myslím, že to by měli jen ti, kteří doopravdy jsou. A pak se za to samozřejmě nestydět, není za co.

Zdá se mi, když jsem s pár svýma bisexuálníma kamarádama ( pokud opravdu všichni jsou) že sem tak nějak nezapadám proto, že jsem hetero. o.O nu, co na to říct? že by se situace fakt otáčela? Ale asi si to lidé zaslouží, můžou si za to sami. Za to, co v minulosti nědali s lesbami a gayi... Pravda.

Ale i tak nechápu, že se někdo přiklání k nějáké sexuální orientaci proto, aby byl in. Ne fakt ne. Myslím, že každý by měl být tím, kým je a pokud okolnosti dovolí, být s tím s kým chce. Bez ohledu na to, co si kdo myslí nebo co je zrovna ted moderní. Ale hlavně at nelžou sami sobě. A to po vobou směrech

Komentáře

liankag(ANIME!)

Tahle názorovka je zas skvéle napsaná a pravdivá. Já mám kamarádky většinou bisexuály ( Ale popravdé porádně nevím )

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Zase je tvoje názorovka skvělá a hlavně pravdivá.
Nevěděla jsem teda, že je to in a tak. U nás to není a vlastně jsem zatím žádného bisexuála neviděla a možná ani homosexuála. To ale nevím, protože to každý na potkání neříká.
No nic, dobrý článek.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Chilli: většinou je to tak, že ti co skutečně jsou tak to neříkají nebo dokonce tají, i když nemají proč. Ale ji kteří jsou normálně hetero nebo si nejsou jistí, ti si to div nepíšou na čelo smajl

PsychoušekTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.