Psychopatíkův Blog :33

Zda jsme si rovni?

Houby s octem jsme si rovni! Střední třída se dívá na sociálně slabé a neplatiče jako na póvl a vyšší třída se zase jako na póvl dívá na tu střední. ( neříkám, že je to tak u všech lidí, ale vidím to mnohdy i v malých náznacích)
Všechno je o penězích. Kdo je má, může se bez obav dělat důležitým a všichni mu budou zobat z ruky v naději, že jim z toho něco kápne. A když jste obyčejný těžce pracující člověk, na vyšších postech se k vám můžou chovat, jak se jim zachce ( teorieticky nemůžou, ale zajděte si třeba na úřad.....není co dodat)
To jsem so ověřila na vlastní kůži hned 2x v českých dráhách. Jednou mi prodali špatnou jízdenku a já to zjistila až na vlaku, když byl u mě průvodčí. Nevěřil mi, chtěl na mě volat pomalu FBI, hned mě vyhodil s kupéčka na chodbu a vyhrožoval - jakmile jsem řekla, že mám babičku u českých drah a že si zavolám a vyřeším to s ním - to hned bylo ,,Slečno já vám věřím, vidím, že jste slušná a že se nesnažíte utéct, pojde si sednout..." :DDD chjo. No samozřejmě nevěděl, že babička je ,,jen" vlakvedoucí, asi si myslel, že je na nějákým hodně vysokým postu a že by ho vyhodili, kdyby mi udělal nepříjemnost. Ale před tím, div že mě nevyhodil z vlaku za jízdy.
Po druhé se mi to stalo, když jsme si s přítelem našetřili na první třídu a chtěli tak jet trasu až do jižních čech. Sice nám jí nepřistavili, ale průvodčí se taky mohl přetrhnout omluvama a vyzíval nás at si sedneme, kam chceme. a To jenom proto, že jsme víc zaplatili a myslel si, že jsme zbohatlický děcka, co jezdí první třídou pořád ( to kdyby věděl, že chodíme každej týden do práce, aby jsme si vydělali aspon na tu druhou... .D)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.