Psychopatíkův Blog :33

Zbývá měsíc

Právě samotný pohled na datum je ted pro mě dost stresující. Ode dneška to je to moje noční můra a bude to čím dál horší...než už konečně přijde ten den D...vlastně několik takových Déček. xD A vlastně už to ani měsíc není, protože maturitní slohovky se píší už 10-11.4! A sotva týden na to praktická maturita.
Ještě minulej týden jsem stejně jako většina mých známých byla v klídku, času dost, že? Ale teď...všechno se to na mě kupí, a s příjmačkama na vejšku su na tom ještě hůř.... Všechny maturitní otázky ještě nemám hotové ( i když zbývá asi jen jedna) a každý den se učím, nebo dělám věci do školy. Tím pádem ty dny utíkají skoro rychlostí světla, a čas, který bych ted tak potřebovala, už mi dávno utekl.
Nejhorší je na tom to, že pomalu ale jistě už ztrácím síly, jsem z toho unavená a mám pocit, že toho dělám čím dál méně.
Není to tak, že bych se stresem úplně třepala, ( to přijde)  ale jen jsem z toho nervozní. A myslím, že právem. Nevím, zda je možný stihnout za ty čtyři týdny to všechno co musím.
A navíc...jde prostě o všechno, dobře né úplně o všechno, ale o budoucnost ano, a ta je teď pro nejdůležitější. Tohle není na zkouška z autoškoly nebo obyčejný test, který můžete za týden zkusit znova. žádné přezkoušení v další hodině, žádná oprava...

Stejně mám pocit, že si to doopravdy uvědomím asi až budu sedět na potítku...

Toto je zkouška, kterou už chci a potřebuju mít úspěšně za sebou, abych mohla pokračovat dál. To je asi to, co mě na tom celém děsí nejvíc, to, že ty čtyři roky dřiny mohli být úplně zbytečný. Ale to snad ne. Jsem dost vytrénovaná na to, abych zvládla a dokázala co chci a musím.
Všem letošním maturantům přeji hodně štěstí:-)

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

No, zato pre mňa sa všetko vlečie pretože čakám na 26. apríla na Endgame... keď si pomyslím že niekto očakáva maturity, a ja čakám na Avengers...

Ty to dáš. Keď si to zvládla doteraz, zvládneš to ďalej. Prežila si aj horšie veci, nechcem ich veľmi pripomínať... si silné dievča, tak dúfam, že po úspešnej maturite (ver, že bude úspešná!) na ňu budeš s úsmevom spomínať, že to nebolo až také hrozné, ako sa o tom hovorilo. smajl Tak na to totiž spomína moja mamka a jej spolužiaci z gymnázia, pretože ja som si také ešte nezažila. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.