Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Devilish Cooking
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Save Me!
Hra - Save Me!
Video se načítá
Red Ball 4
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá
Promise Keepers
Hra - Promise Keepers
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

To počasí... :(

Je to až děsivé, jak moc na mě počasí působí. myslím, že se tomu nějak odborně říká, ale nemůžu si vzpomenout jak xD 

Když svítí sluníčko, bývám obvykle mnohem víc pozitivní, veselejší, akčnější a moje potřeba spánku je mnohem menší. Kdyžto jakmile začne být zima nebo dokonce pršet, jsem přesně jako ta obloha. Zamračená a nepřívětivá. Přehnaně náladová a všechno vidím černě. 

Hlavně ta zima mě rozčiluje. Nesnáším zimu. A zima, to je u mě všechno pod 15 stupňů. Taky mnohem víc spím. Třeba v zimě potřebuju spát i 12 hodin denně, vím, že jsme chodila spát třeba už v půl osmé večer, byla jsem pořád vyčerpaná. A teď v létě mi úplně stačí tak 7-8 hodin. 

S teplem a teplým počasím do mě přichází nová energie a nová radost.

Ale letos v létě to teda stojí pěkně za houby. Pořád je zima a prší. Zima byla taková, že jsem málem zmrzla, jaro žádný a teď ani léto? Dost mě to mrzí. Někdo je třeba rád, že není 35 stupňů a nemusí se pařit, ale podle mě to k létu patří, se zapotit. Taky nemusím mít pořád sluníčko, ale aspoň to teplo kdyby bylo. Sice bych neměla moc čas si ho užívat, ale stejně ho chci. Chybí mi to chození jen v sukni, tílku a podkolenkách, nadávání na vedro a slunko, chci zase nosit deštník jako slunečník...

Jsem vyloženě alergická na zimu v létě. Když se večer vracím z práce, je mi zima v džínách a mikině. No to je léto?

A jak působí počasí na vás? Klidně mi to napiště :) 


 


Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Zvu tě do Znojmasmajl Tady svítí sluníčko dá se říci permanentně a prší výjimečně. Naposledy teda tento týden, ale to po dlouhé době (měsíc?). Jinak, na mě počasí nepůsobí vůbec. Je mi jedno jak jesmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Jsem na tom podobně jako Belania, ale nevadí mi žádné počasí, až někdy na slunce. I když je chladno a ono jen trochu svítí, vadí mi to. Radši sleduju blesky z houpačky nebo z okna a v dešti chodím běhat. Nejlepší je to večer, když je tma, nejlépe se přemýšlí. Podle horoskopu, ke mně patří Slunce, ne Měsíc, ale já to vidím přesně naopak.

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.