Psychopatíkův Blog :33

Štěstí, že existují přátele.

Ano tento citát má něco do sebe, možná až ted mi opravdu přirostl k srdci, protože to na vlastní kůži cítím.
Když brečíš a trápíš se, kvůli tomu koho miluješ, za kým jdeš, aby tě utěšil? Za nejlepším přítelem. Víš, že on bude při tobě vždycky, vyslechne tě a poradí.
Když se na tebe vykašle, ten koho miluješ, kdo tě podrží a kdo ti dodá sílu vzpamatovat se a jít dál? Nejleší přítel, protože ten tě má opravdu rád.
Už před nějakou dobou jsem na přátelství zanevřela a přestala na něj věřit. Tolik lidí mě i po letech zdánlivě skvělého kamarádství odkoplo, vyměnilo nebo se se mnou přestali bavit, či hůř, podrazili mě nebo mě od sebe svým chováním několikrát cíleně odehnali a přišli až když mě zase potřebovali... Zařekla jsem se, že na přátelství dál věřit nebudu a nebudu si dělat naděje, že bych mohla mít kamarády. Ale teď díky jedné holčině tomu zase začínám věřit. Tolik tolerance, podpory, ochoty a laskavosti jsem ještě v žádným člověku nenašla. 

Když jsem se málem zesypala z neštastné lásky, přestože jsem doufala, že už jsem na to moc stará a že toho budu ušetřena, nebýt její pomoci, asi bych tu už nebyla. Nemyslím tím sebevraždu :D ale asi bych zase byla v blázinci a to je možná ještě horší XD

Prostě, když mi bylo fakt mega blbě ( a pořád je) tak ona byla mojí jedinou útěchou. Kamarádka! když láska selhala. Nemůže mi sice nijak pomoct, ale ten pocit podpory a souznění je vážně něco úžasného, čeho si moc vážím. 

Tímto bych chtěla moc moc poděkovat Lidně, za to že tady pro mě je, kdykoli potřebuju. Děkuju za podporu, děkuju za vyslechnutí, za rady a za obejmutí. bez tebe bych byla úplně ztracená....MÁM TĚ RÁDA!!!!!!!!!

Komentáře

Lisek(budeme skvělé kámošky)

Moje nejlepší kamarádka se odstěhovala :( Už jsem to zažila i před tím, ale tohle bylo jiné....opravdu mi přirostla k srdci, byla jako moje sestra. Ale my dvě na sebe nikdy nezapomeneme, protože si každý den voláme a píšeme si smajl Mám ji ráda smajlsmajlsmajl Hezký článek ♥

LisekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

AJ JA ´TA MÁM RADA!

Vieš, v čom je irónia? Že priateľov v realite mám nula, ale skutočných priateľov tu mám asi milión... a keď nie, Sia23 je spoľahlivá! Aj ty! smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Já sice mám kamarády, ale ne takové, kteří by mě tolik podpořili... Možná je to i tím, že mě skoro nikdo nechápe. Nemám jim to za zlé, taky nejsem nejlepší kamarádkou v nouzi. Neberu to jako nevýhodu, za ten čas už jsem se naučila se svými problémy poprat sama. (Neber to zle, nevím podrobnosti o tvých problémech, možná bych to na tvém místě taky nesla špatně.)
Každopádně tobě to přeju, že máš někoho takového nablízku. Krásný článek.

Belania333To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Belania333: máš pravdu ej to tak. do ted jsem to měla stejně ale ted díky jedné holce začínám mít pocit, že přátelství může být. ale jinak je to jak říkáš. kamarádi jsou ale žádní takoví ti opravdoví

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.