Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
Anna Frozen Flu Doctor
Hra - Anna Frozen Flu Doctor
Video se načítá
Marmoot
Hra - Marmoot
Video se načítá
Justin Bieber Deface
Hra - Justin Bieber Deface
Video se načítá
Bunnies Kingdom Cooking game
Hra - Bunnies Kingdom Cooking game
Video se načítá
Farms and Meadows Hidden
Hra - Farms and Meadows Hidden
Video se načítá
Hopyon
Hra - Hopyon
Video se načítá
Monkey Go Happy 3
Hra - Monkey Go Happy 3
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Velká ana

Tak, na co budu dneska nadávat? Na anorektičky. Ale ne na anorektičky jako takové, které do toho spadly, které s tím chtějí bojovat, ale je to těžké.... Nadávat budu na ty blbý holky, co si zakládají své ana blogy a podporují anorexii, hladovění a vlastní vyvolávání této nemoci.

Holka, která prostě chce být hrozně originální, hubená a obdivovaná dalšíma blbýma puberťačkama. Nemá mentální anorexii. Je zdravá. A neváží si toho, chce být ,,ana". Ta, kterou budou někteří obdivovat a jiní litovat a bát se o ní. A ona bude mít rezervu, kdyby náhodou přibrala. Bude jiná a ne stylem nebo povahou. Bude mít jinou postavu. Lidé se po ní budou koukat, budou o ní mluvit. A dokáže si, jakou má pevnou vůli. 

A tak se rozhodně založit ana blog a stát se anorektičkou. Bude se snažit nejíst a hlavně, aby o tom všichni věděli. Bude vypisovat své jídelníčky, které vypadají asi nějak takto:

Snídaně: Nic

Svačina: Nic

Oběd: mistička polívky

Svačina: nic

večeře: nic

a pod tím: Dneska to bylo super, můžu být na sebe pyšná. Ale za co? Za to, že nežrala? Ne, to fakt není na co být pyšná. Kdyby něco dokázala, někomu pomohla, překonala se, zbavila se zlozvyku... Pak at píše, že je na sebe pyšná. Ale ne proto, že vydržela skoro nejíst. A hlavně, kdyby jedna zdravě a 5x denně malou porci, tak zhubne taky a zdravěji. Takhle bude muset nejíst hodně dlouho, než si její tělo přestane kalorie o to víc ukládat. A ztratí spoustu živit a docela snadno se může stát, že ještě než z ní bude  ,,ana", zkolabuje jí organismus. 

Naopak, když jídelníček vypadá ani nějak takto:

Snídaně: Smoothie z jahod a jablka

Svačina: Nic

Oběd: nic

Svačina: Nic

Večeře: 3 toasty s nutelou, sušenky.

A pak: Ježíš to je strašný musím to vyzvracet nebo si dám projímadlo. Kdyby jedla během dne, nebude mít její tělo akutní potřebu se večer nacpat. A i když se člověk jednou za čas večer hodně nají, tak mu to hned nepřidá 20 kilo. ...

Největší nebezpečí asi je, že další takové trubky je v tom začnou hrozně podporovat, říkat jim, jak je obdivují a jak mají vydržet. To je sice to, co chtějí, ale těm holkám to pak hrozně zvedne sebevědomí a úplně zblbnou.

Další nebezpečí je, když tyto autorky těchto ,,blogů" začnou podporovat ostatní. Radit jim, ať vůbec nejí, ať si dávají projímadla a ať neváží víc než 45 kilo... Uvědomujou si tyhle husy blbý, že to třeba čte nějaká 12tka, která si ještě neuvědomuje ty rizika a ona pak kvůli ní umře? Jasně, nikdo jí nenutil. Ale aspoň v rámci morálky by člověk mohl mít trošku zodpovědnosti vůči ostatním. 

Pak další věc, kterou si ,,any" neuvědomují je, že mohou mít celoživotní následky, kterých pak budou hořce litovat. Například nikdy nebudou moct mít děti. A ohrazují se tím, že nechcou nikdy mít děti. Jenže to neví! Mám spolužačku, které je 21, protože kromě naší školy má už vystudovanou kadeřnici, a ta ještě před rokem nesnášela děti a trvala na tom, že je nechce. A ted už říká, že by je jednou chtěla. V 16ti holka prostě nemůže s jistotou vědět, zda nikdy nebude chtít dítě. A pak se diví..

Nejhorší na tom, je, že tyhlety nádhery si nenechají nic říct. je úplně jedno, co jim řeknete nebo ukážete. Budou vám nadávat do tlustých prasat, co jim závidí a co tomu nerozumí. ( a je fuk, že jste úplně normální, pro ně jste vyžrané). 

Jenže se sebou stejně nebudou spokojené. Buď budou tak vychrtlé, že se jim to pak líbit nebude a nebo si tímhle šílenstvím opravdu způsobí mentální anorexii a budou se vidět tlusté. Můžou umřít. Můžou přijít o zuby, mít kožní problémy, deprese, anemii ( a ta je hodně nepříjemná, já jí mám i bez anorexie) a spoustu dalších problémů. Budou mít propadané vlasy, budou skoro plešaté, osypané, vybledlé, unavené, naštvané a s hnusnýma nehtama. Ale budou hubené. Ne krásné, ale hubené. Jistě, to přece stojí za to. 

A ty, co je tak moc podporují a co naštěstí tohle nedělají, ale tvrdí, jak moc chcou být any, by si měly uvědomit, že anorexie je nemoc a ne módní doplněk. To je stejné, jakoby se jim líbily flíčky a tak si nechaly očkovat neštovice...

Není na tom nic krásného ani úžasného, na co můžete být pyšné. Ztratíte tím všechno a zbyde vám jen sebenenávist, hlad, smutek a zničený tělo.

+ pár obrázků, co způsobuje anorexie:

  

   

  

  

 

Komentáře

Kylu(EMO-GIRLS)

Musím souhlasit. Asi ty obrázky ukážu ségře, aby víc jedla, protože jí fakt málo a ještě nevýživně. Už má anorektické lokty. :\

KyluTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Kylu(EMO-GIRLS)

Sagka: No ona právě ten její bezlepek moc nemusí, no. Bojíme se o ni všichni. A ona si myslí, že je tlustší, než by chtěla, tak se to snaží shodit tím, že nebude moc jíst, protože nesmí sportovat.

KyluTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Kylu: Anorexie není o nejedení. Teda samozřejmě to s tím velmi souvisí, ale anorexie je hlavně o psychice. Pokud má tvá sestra ráda jídlo a jí pravidelně 5x denně, i když třeba míň než ostatní, ničeho se neboj a vůbec to neřeš. Moje sestra je také extrémně hubená, podle tabulek má těžkou podvýživu, ale v žádném případě nemá anorexii. Jenom jí méně než ostatní, ale je naprosto zdravá a jídlo má ráda. Takže to není tak, že když jí člověk málo, je anorektička. Jak jsem psala, dokud bude jíst tvá sestra pravidelně a nebude mít k jídlu odpor, je vše v pořádku =)

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Jenže takhle to nezačíná. Lidé, kteří si řeknou „Teď budu anorektička!"se anorektičkami nejspíš nikdy nestanou. Člověk chce třeba zhubnout jen trochu, pak se to zvrtne v nejezení a blog založí až pak, aby měl nějakou „motivaci" nejíst. A ono je jednoduché říct něco jako „Ježiš! Nechte toho! Začněte jíst! Takhle akorát navádíte ostatní!", když sis tím neprošla. Ty holky nejsou v pohodě, neuvědomují si to, že si ubližují a můžou ohrozit i ostatní. Není to tak jednoduché, jak to vypadá, lidé to nechápou.

konemyTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

konemy: ano, samozřejmě, ale tys začala psát. Jak říkám, tvůj názor ti neberu ani ti ho nebudu vymlouvat. každý má právo na ten svůj. že ti moje články nevyhovují je v pořádku ne každému vyhovuje to samé, ale nikdo tě nikd nenutil je číst ani s nimi souhlasit... tak proto jsem nepochopila ty drsné komentáře. Protože věř mi že opravdu znám osobně holku, která je přesně taková, jak jsem psala. nebylo to myšleno proti nemocným holkám. Ale proti pipinám, které píší na net jak moc se chtějí stát anorektičkami. ne jen hubenými, ale chcou prostě, aby měly přímo anorexii. Jestli ti to přijde jako chudinky, co potřebují, pomoct.. ano, pomoct možná,ale od blbosti

PsychoušekTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Psychoušek: Moje komentáře nebyly myšleny jako ponižování. Jestli jsi to tak pochopila, tak se omlouvám. Lidé mají různé názory a možná jsem ti svůj názor nutila, ale prostě mi nevyhovuje ten styl článků, ve kterých lidé píšou své názory jako fakt (občasné "já si myslím, že" by neuškodilo, i když mi teď došlo, že stejným dojmem možná půsbím na lidi i já).
Ber to tak, já o tobě nic nevím a ty nevíš nic o mně, tím, že mě budeš oslovovat "maličká" ze sebe hrdinu neuděláš (a ne, nemůžeš, ne, neholduji, díky za optání!) a fajn, uznávám, že jsem to přehnala, ale nemusíš hned ze mě dělat tu špatnou.
Tvoje přání ti splním, dám ti pokoj a ty dej pokoj mně, jestli mně není nic do tebe, tak tobě není nic do mě.

konemyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.