Barbie Prom Disaster
Hra - Barbie Prom Disaster
Video se načítá
Princess Life For Villain
Hra - Princess Life For Villain
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Už to klepe na dveře

Mluvím o maturitách. Vlastně proto tu skoro nejsem. Spousta učení...na maturitu, na přijímačkly na vysokou, do školy a ještě doháním zameškané...Takže je toho opravdu hodně.

Trochu jsem pohla s maturitníma otázkama. z AJ už mám vypracovaný skoro všecky, s odborných tak půlku. TSP ( test studijních předpokladů na vysokou) mio jde spíš čím dál míň a to mě děsí, jediná úleva je, že na dost oborů berou i s hodně nízkým percentilem a oborovky dělat nebudu.

Už vím, kam si podám přihlášku. Na Masaryčku na pedagogickou obor historie- literatura a to samý i na Fildě a do Olomouce na Palackého. A jestli se nedostanu... Otevřu si vlastní cukrárnu :D právě se mi v troubě peče dort :D

Ale bylo by to vtipný, kdyby ze mě nakonec byla učitelka dějepisu :D No představte si mě tak :D

Ale zase by to mohla být sranda, nosila bych do hodin kostýmy podle jednotlivých historických období xxD 

Jinak?

Mám trochu krizi.

Dost to poslední dobou tak koním :( A Hodně. 

že mám chvíle, kdy se to vrací jako noční můra, že se ještě nezahojená ráda chvílema otevírá, místo aby mizela a já nemám vždycky sílu vzít náplast...
Kdykoli jí dám pěstí, ona mi dá 2x. Ale vím, že to musím být já, kdo se pokaždé zvedne, protože ona se už jednou zvednout nemusí. A to je moje naděje. Je opravdu těžký s tím démonem bojovat, navíc tolikrát denně a furt dokola. A ne vždy se to obejde bez slz, ale prostě vím, že musím.

A s tím druhým démonem - mojí mámou - musím do maturity prostě nějak vydržet.

Dneska nám řekli přesné termíny maturit a musím říct, že v tu chvíli se mi úplně zatmělo před očima. Najednou mi došlo, že už to bude opravdu jen pár měsíců, co budu stát před maturitní komisí a mluvit o VŠEM, co jsme se za ty 4 roky naučila a všech 3x 25 témat ( celkem 6 předmětů a z nich otázky) a že to nebude jen jako, a že když to prostě pokazím, tak se to holt nepovede a dostanu jednu horší známku, kterou si v další hodině opravím... Bude to BUĎ  a NEBO.

To samé u těch TSP. Buď je napíšu dostatečně dobře a nebo ne. A když ne, tak vůbec nevím, co se mnou bude :( Nemluvě o tom jak by mi dala zabrat rodina. Už tak do mě máma denně šije a pořád přilívá olej do ohně. ( přitom je sama ráda, že na podruhé udělala střední).

Zase už se moc těším, až bude tohle všechno za mnou. Až bude po všem. Bude to obrovská úleva, které se asi jen tak něco nevyrovná a samozřejmě se to půjde pořádně zapít :D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.