Psychopatíkův Blog :33

pozéři - holka ty mě serreš

To jsem zase na někoho narazila..... Na asku, taková siciální sít hlavně pro zábavu jsem narazila na patnáctiletou slečnu, údajně emařku. Slečna je opravdu moc hezká, krásná postava, luxusní vlasy, oblečení jak z reklamy na metalcore shop, vždy perfektně nalíčená... ovšem tím její přednosti tak nějak končí.

Pravda, tu holku osobně neznám, neměla bych jí sodit, ale to jak se prezentuje na sociálních sítích myslím mluví za dost. Všechny její přízpěvky jsou na téma deprese, sebevraždy a řezání. Z jejích odpovědí se můžete dočíst, že se jí líbí se řezat a ubližovat si, že anorexie je sexy a že moc chce být anorektička, že jí je fuk co dělá protože stejně neví jak dlouho tu bude než se zabije ( tahkle veřejně plánovala sebevraždu už asi 6x) Nokdy prý nemá z ničeho radost a nemá nikoho.

Hmmm hlavně že jí tuna lidí furt vymlouvá aby si ubližovala, má tunu fotek s přáteli a rodinou a očividně má co se jí zlíbí. lístky na nejdražší koncert, oblečení zásadně ze speciálních obchodů, každý měsíc jinak nabarvené a od kadeřníka upravené vlasy..... Ano, i přes to všechno se člověk může cítit prázdný, smutný a v depresiO tom žádná. Jenže člověk, který je na dně se většinou nezabývá jen svým vzhledem a snahou mít co nejvíc lajků na asku.

Tohle všechno by mě nezajímalo, at si dělá co chce, že má luxusní hadříky jí netzávidím, spíš schvaluju a přeju.... Ale dostaly mě tyto odpovědi na otázky:

,,co pro tebe znamená emo?" její odpověď: ,,styl oblékání" Jako pardon ale... ne, nemám slov.

dál (ode mě)

,, Nepřipadá ti, že tím jak mluvíš o sebepoškozování a sebevraždách a emo bereš jen jako oblékání, že děláš emo ostudu? Nemyslíš, že to podporuje pověry?"

její odpověd: vím to ale mě se řezání prostě líbí nemůžu si pomoct. A oblékání k emo patří o tom to je a kdo to nechápe, má smůlu" ... K tomu už nemám co dodat, tady bude asi něco špatně.

Protože pokud je pro ní Emo jen patka a deprese... pak nejen že sama o hodně přichází, ale hlavně rozšiřuje pověry. Kvůli lidem jako je ona je na emo nahlíženo tak, jakje.

Asi si říkáte, proč tolik řeším nějákou holku, at se na ní vykašlu, dám jí pokoj a at se nerozčiluju kvůli hloupostem. Ale já se prostě nemůžu jen tak dívat na to, jak někdo zesměšnuje a kazí mojí subkulturu, něco co mám ráda a co pro mě na rozdíl od ní skutečně něco znamená. Kvůli takovýmhle lidem si všichni emo spojujou s řezáním, hadrama, neustálým smutkem a sebevraždami.

Takovýmhle lidem, co akorát vymýšlí blbosti na asku a na fb bych přála, aby je potkalo opravdu něco špatnýho.. nebo at nejsem zlá, abysi našli nějáký koníček a věnovali se raději jemu než kažením stylu, o kterém očividně nic neví!


Komentáře

liankag(ANIME!)

Luna632: Presne. Reže sa, chodí v čiernom, A už je Emo!Emo není o obliekaní. Sú proti ničeniu prírody, a nie jak si druhý myslia, neznášajú svoj svet, oni ho práve milujú!

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.