Psychopatíkův Blog :33

Tohle už přehnala

Dnešek se fakt nedaří...Když jsem šla ze školy, zalomil se mi klíč ve vchodových dveří. Bála jsem se, co na to máma. Kupodivu byla v pohodě, řekla, že mi udělají kopii a že to tam prostě necháme, jak to dělá většina našich sousedů, když se to stane. Ovšem o pět minut později si to rozmyslela, začala po mě hulákat, at táhnu do 12týho patra za panem, co byl zámečník a at zjistím, jestli se s tím dá něco dělat. No ale já zrovna přišla unavená a hladová ze školy z praxe a jedla jsem, tak jsem řekla, že ted hned ne, že až dojím. No strhla se hádka, máma na mě řvala, nadávala, vyhrožovala, prostě jako obvykle, možná i hůř, až jsem se z těch jejích výhružek rozklepala. No a mě ujely nervy a zařvala jsem na ní, že si mě nezaslouží. Na to mi máma oznámila, že k nám Matty nepojede, protože mi to nepřeje a že mě chce zničit. Prosila jsem jí, at do toho netahá jeho. At mě zbije, vyrve mi vlasy, ale jeho at do toho netahá. Samozřejmě, ví, že se celý týden trápím steskem a že tohle mě opravdu dostane na dno, ale neuvědomuje si, že to dostane na dno i jeho, protože i já mu moc chybím. Ale to už jí samozřejmě nezajímá, hlavně si není schopná přiznat, že by mě někdo mohl mít rád, když ona mě nesnáší... Mě ujely nervy už totálně a chtěla jsem na ní zaútočit, protože mezi mě a Mattyho se prostě nikdo stavět nebude a nikdo nebude ubližovat jemu, ani ona ne. 

No ted sestra brečí v obýváku, prosí jí, aby se uklidnila, aby mě nechala na pokoji, máma ta pochoduje po obýváku a nahlas vymýšlí, co hrozného mi udělá... Kdyby si to aspon před tou malou Jájou odpustila! ale ne, i jí chce vychovat k nenávisti ke mě.Já jsem u sebe, úplně vyhořelá. S Mattym sem prostě půjdeme a kdyby nás nechtěla pustit dál, jeho pošlu dovnitř a já zůstanu prostě venku na ulici, ale jeho nikdo trápit nebude. 

A to se blíží Vánoce... fakt sváteční atmosféra. Na Vánoce se těším, ale když to vidím... mám strach, že tohle bude i na Vánoce, pokud tu ještě budu... a já tu hodlám být! Za každou cenu. 

Ale strašně mě to mrzí. Dyt si vzpomínám, že jsem měla hodnou maminku. Jako malá. Byla na mě moc hodná, dělala pro mě první poslední, byly jsme nejlepší kamarádky. Tak co se v ní zlomil? Já jí mám pořád ráda a chci s ní mít hezký vztah, ale to bohužel nejde. Myslím, že se nikdy nesrovnám s tím, jak na tom s mámou jsem. Že si to v sobě ponesu už navždy. Rve mi to srdce, chci to jinak. Ale jsem bezmocná.

Chci zpátky svojí hodnou mámu :'(

Komentáře

Veva3

Promiň, teď mě asi budeš totálně nenávidět, ale myslím, že dost dobře to není jen mamkou...

Veva3To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

emogirl123

Jsi skoro můj vzor, fakt hezky píšeš a to co se ti stalo je mi opravdu líto smajlsmajlsmajlsmajl nebo spíše, jaké zprávy z tn.cz sis přečetla aby sis to mohla okopírovat a napsat sem? smajl

emogirl123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ribanna

Si super holka tak ji rekni do oci ze ti leze na nervy ale jeste predtim si sbal kufry a rekni Mattymu ze unho budes asi bydlet

RibannaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

No, proč to nenahlásíš prostě na sociálku? Tohle není poprvé, co tam máte nějaký problémy. Chápu, že vztahy mezi dětmi a rodiči jsou dost pevný, ale podle tohohle jsou u vás celkem přetrhaný spojovací nitky.

Directionerka26To se mi líbí +6 To se mi nelíbí

toralei8

Psychoušek: Já taky nesmajlsmajlsmajlsmajlsmajl Když takhle řve na TEBE, tak by mi zajímalo, co by dělala, kdyby měla to problémový dítě (co by fetovalo, hulilo, chlastalo atd.)

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

toralei8: no já nejsem svatá. Opravdu ne, ale pokud se máma chová slušně, tak já taky, na brigádu chodím, do školy chodím a učím se ještě relativně dobře, nefetuju, nekouřím, nedělám průsery, necourám se do noci venku... nechápu

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.