Psychopatíkův Blog :33

Všichni tolik plakali...

Na základku nerada vzpomínám. Možná na pár učitelů a vtipných situací, ale jinak radši vůbec. Nejlepší den za celé ty čtyři roky byl poslední den školy v deváté třídě.

Já měla ten den jen důvod k úsměvu. Konečně mě po devíti letech pustili z toho blázince na svobodu! Konečně jsem měla být volná, chodit na školu, kde se mi nebude chtít ze spolužáků brečet. Už jsem neměla být žákyně, ale studentka. Jen a jen důvod se radovat.

Ale všichni brečeli. Když si vzpomenu na ten pohled.... holky s rozmazanýou řasenkou klepající se na podpatkách ( já barbar měla k šatům kecky), s uplakanýma očima jak stojí v kroužku a hroutí se v záchvatu pláče. Kluci výjmečně mlčící a tvářící se rádoby nad věcí ale s pláčem na krajíčku.... Nechápu. Všichni si zhruba od sedmičky na sebe nazvájem stěžovali a ted tolik plakali? Co přesně oplakávali? ekrazit ve školní jídelně, angličtinářku co nám s( i sprostě nadávala) šikanou, přístup jak k blbečkům, věčný řvaní našich třídních kašparů nebo to nacházení věcí v koši? ( tohle se nedělo jen mě na to trpěla půlka třídy).

Já neměla důvod brečet. Většinou jsem to byla já, kdo fňukal u každé příležitosti, at to byl film, blbá narážka, špatná známka nebo jen vzpomínka. Ted ne. Všichni plakali i po cestě ze školy a i po rozlučce. Vlastně pořád. Cítila jsem se jako necitlivá blbka, které je všechno jedno. Ale prostě jsem nemohla brečet, jako jediné mi neukápla ani slza.

Doma toé na mě nakonec přece jen dolehlo a uplákla jsem si. Ale radostí! Byly to slzy radosti. Konečně pryč ze základky, konečně něco smysluplnýho! :) Tak jsem byla pro jednou nejveselejší člověk ve třídě :)

Já, třídní emo, jsem se smála, když celá třída brečela.:) Zní to jako ironie :D Ale byl to fajne pocit. Odcházet od tama.

Komentáře

Pink LadyVIP

Já teď chodím do sedmé třídy a popravdě, byť mě na mojí škole nemá (až na pár výjmek) nikdo rád, já mám ráda je. Ještě že do rozlučky zbývají ještě 2 roky...
Mám přesně naplánované co se stane první den na střední. Vím že se to nestane, ale je hezký si to představovat. A jestli se to stane (pravděpodobnost 0,0000001%) tak budu nejšťastnější unicorn (ne, já nejsem člověk, já jsem unicorn) ve vesmíru smajlsmajlsmajl

Pink LadyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

Júj, já teď v Druháku taky někdy vzpomínám na naší třídu. U mé to taky bylo tak! Všichni brečeli, ( Já tuhle tŕídu milovala ) Jen já jako jediná sem se udržela a koukala sem na ostatních jak se objímají (Mě to už lezlo na nervy ) a několik krát se na mě spolužáci nalepili že jim bude za mnou smutně... Nu což, s některýma i teď na střední chodím do třídy.

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

bára111VIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Asi brečeli kvůli kámošům.. Přeci jen už je nemusí vidět, můžou se někdy sejít to jo, ale někdo svého kamaráda třeba neuvidí nikdy.. Tak jako já až se přestěhujem a já budu na gymplu už víc jak půlku lidí ze třídy neuvidím, sice mě šikanovali atd.. Ale najde se tam i pár dětí, kteří mě podrželi a já nechci jít pryč, protože je mám ráda a možná už je nikdy neuvidím až skončím tuhle třídu. Já se určitě na konci roku rozbulím smajl Ale bude mi to jedno, protože vím že ty lidi mám ráda a mě to za to stojí, stojí mi to za to že budu vypadat jak idiot, stojí mi za to že jsem kvůli nim i brečela, prostě těch pár kapiček slz za ně dám, ale klidně bych za ně dala i život.. Tohle je podle mě kamarádství, né jako ty fifleny co dneska tu druhou pomlouvaj.. Prostě mi jich bude líto, budu smutná, ale fakt mi to všechno za to že je ještě tenhle rok uvidím stojí ! (mohla jsem chodit na jinou školu, kvůli tomu že mě děti šikanují, ale já nešla kvůli těmhle čtyřem kámošům).

bára111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Terka2000: nuuu to mě mrzí :( ale neboj, rozlučka sama o sobě je super a pokud chceš a máš fakn třídu, můžeš se s nima vídat dál. A na střední, pokud si vybereš dobře, se ti bude líbit smajl všechno bude nové a uvidíš že ani nebude čas na stýskání smajl

PsychoušekTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.