Psychopatíkův Blog :33

Aura.

Takže, abych si sem furt jenom nevylívala srdíčko.... Začnu psát novou sérii o barvách aur a jejich významu. Bude mít sedm dílů, tenhle je úvodový a jakoby nultý. Ovšem nerada bych se nadřela na člácích ( jakože tohle opravdu budou pracnější články) pro sradnu králíkům tak mi plusem nebo komentářem řekněte, jestli by se tu našel někdo, kdo by měl o takový článečky zájem :)


Pro začátek! Co je to aura...Jedná se o něco, co nebylo vědecky dokázané, ale jsou i lidé, kteří jí dokázali vidět, nebo lidé citlivější na své vlastní i cizí energie, kteří jí dokážou vycítit. Aura je energetickým obalem obklopující všechny živé organismy. V každém organismu je velké množství energie, která proudí mezi ním samotným a okolím neustále. Aura není elektromagnetická, tudíž není vědeckými metodami změřitelná. Vědecké poznatky zastávají názor, že fotografie aury je pouze optický klam. Přesto je mnoho lidí, kteří na aury věří. Jako já.

Barevné spektrum. Každý má barevné spektrum energií. Barev je sedm, a je to červená, oranžová, žlutá, zelená modrá, indigo a fialová. Počáteční červená začíná v oblasti boků a uzavírající fialová na temeni hlavy. Barva vaší aury značí vaši osobnost apovahu a záleží také na tom, v jaké čásni jsou vaše energie nejobsáhlejší a která čakra u vás převládá. Málo lodí má jednotnou barvu, časté je mít jednu hlavní barvu a příměsku jedné nebo dvou dalších.

Takže pokud bude zájem, v dalším článku už se můžete těšit na význam jednotlivých barev :)

Komentáře

Anka B.VIP

Já osobně na Auru věřím taky.
Těším se na další články, myslím, že tohle téma je dost zajímavé.

Anka B.To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.