Psychopatíkův Blog :33

Vracím se!

Ahoji, zase se ozývám po dlouhé době...bylo toho nějak moc. Konečně mě propustili. jenže teď toho bude fakt moc.Zameškané dva měsíce v maturitním ročníku udělají opravdu hodně a teď se z té školy nejspíš zblázním :( Do toho příprava na přijímačky na vysokou :/

Mám málo času a hlavu plnou starostí, jak všechno půjde dál...ale o tom více zítra, pozítří...mám ted náladu zase psát, na témata, která se mě týkají, tak doufám, že si pěkně počtete i vy:)

Včera jsem byla i na brigádě, na focení, takže jsem si během chvilky vydělala 2 litry, což se hodí, protože ještě nemám nakoupenou dobrou půlku dárků... jak se znám, tak je zas budu nahánět 23 :D A balit dvě hodiny před Ježíškem :D

 To léčení mi ale dost pomohlo, možná ne s tím hlavním, s čím jsem tam byla, ale s pohledem na můj život a vnímáním. Dost věcí jsem si tam uvědomila.

Se svojí nemocí jsem jistý pokrok udělala, ale pořád je to velký problém. Povedlo se mi nabrat z 43 kilo na 50 a fyzicky se cítím o moc líp, úplně se do mě vlil nový život. Jen ty úzkosti...Plus moje tendenci se trestat. Vím, že to prostě dělat nesmím! Navíc se to doma začalo řešit a já nevím, jestli mám být ráda, že nakonec nejsem rodině úplně ukradená, jak to dlouho vypadalo, a nebo spíš nebýt ráda, protože to opravdu neřeší moc rozumně.

Navíc máma dělá pravý opak toho, co jí doporučila psycholožka, nemyslím, že by to dělala schválně, ale v tomhle je fakt jak malá, vždycky dělá opak toho, co se jí řekne XD

A to pozitivní? Někoho jsem potkala ^-^. někoho, kdo si před dvěma rokama prošel tou samou nemocí, takže je super, že mě v tom chápe a zároveň má na to i zdravý pohled.

Navíc mezi náma něco přeskočilo, což mě strašně děsí, protože vím, jak tyhle věci dopadaj, ale zase je úžasné zase něco cítit. fyzicky jsem pořád jak mrtvá, ale aspoň emočně něco cítím. A vím, že k někomu něco cítit je to, čemu bych se měla vyhnout ze všeho nejvíc, ale obávám se, že už je pozdě. A dospěla jsem k závěru, že i kdyby to zase skončilo katastrofou, že to za to stejně stojí.

Chci za minulostí udělat tlustou čáru a začít tak trochu nový život s novým nastavením a s novým pohledem na život, protože život zase jde dál. :) 

Stejně teď bude hlavní ta škola, přes to bohužel nejede vlak. Blbý je, že se to tak sešlo...že přes Vánoce budu muset dohánět to zameškané :( takže tento týden se opravdu nezastavím...škola, chystání na Vánoce,balení dárků, chystání se na vánoční besídku, jíst pokaždé, když zazvoní budík :D ( i když budu ve stresu nebo budu mít záchvat sebenenávisti a touhu se potrestat) do toho i tu občasnou brigádu...bez té to úplně nejde. Ještě že mám teď tak úžasnou a tak dobře placenou práci :3

Navíc musím fakt děkovat Bohu, že jsem se z toho dostala, protože když jsem přišla do špitálu, byla jsem úplně v háji, doktorka řekla, že mám štěstí, že mi zatím neselhaly ledviny...tohle by člověk v 19ti slyšet od doktora neměl...Sice se všechno ještě nedalo do pořádku, ale spousta věcí se opravdu zlepšila -myslím ohledně zdraví.A za to musím být vděčná, protože nechybělo málo a nemusela jsem tu taky být nebo by následky mohly být nevratný. O to víc jsem si uvědomila, jaký jsem měla štěstí.

Myslím, že navzdory všemu jde všechno k lepšímu. Potkala jsem někoho, kdo ve mě zase probudil city, mám zase sílu a vůli žít a hlavně chuť se ze všeho vyhrabat a změnit spoustu věcí. Protože jsem pochopila, že tak, jak to bylo, to prostě nešlo dál.

A nebude to vždycky růžový, ale samo to nepůjde už vůbec. A člověk musí asi narazit na dno, aby se měl od čeho odrazit :) 

Co dál? Teď musím jít dělat maturitní otázky, protože už zase prokrastinuju XD 

Baf!Narostl mi další pár uší XDD


Co vy, jak se máte, co nového? Pochlubte se, co chcete od Ježíška :P

Komentáře

CallandriaVIP(Girl´s Dream)

Som, rada, že si už na správnej ceste. Aj ja som. A dúfam, že obe budeme na nej pokračovať.
Je dobré že sa už v tej bolesti nevyžívaš a nevychutnávaš (ako to znelo v niektorých článkoch). Aj ja som to robila, ale nie je to dobré, ver mi.
My dve sa teraz musíme pokúsiť hľadať len tie správne, dobré cestičky, hľadať len tie pozitívne veci a robiť kroky dopredu, nie dozadu. No tak. Úsmev! A poriadne široký!
Viem čo si prežívaš. Aj ja som taká-psychológ, psychoterapeut, psychiater, dokonca bolo slovo aj o liečení v ústave. Ale povedala som si že nebudem klesať na dno a že budem silný človek. A pokúšam sa na to myslieť každý deň. Dá sa to. Niekedy ťažšie, ale dá.
Držím palce a nech sa ti darí. A nezabúdaj: Úsmev!

CallandriaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

No ahoj! smajl

Som rada, že si sa z toho dostala, verila som ti. Vravela som, že sa cez to dá preniesť, a vidíš. smajl Neboj, si múdre dievča, školu isto dobehneš cez prázdniny, ja teraz tiež celý víkend iba študujem na pondelkové previerky z dejepisu, matematiky (ktorú som vôbec nechápala) a z geografie, ktorú sa ešte musím učiť.

No, myslela som, že Vianoce sú ďaleko, ale zrazu som si uvedomila, že už sú za dverami, a ja vôbec neviem, čo chcem. xDD Chcela som jednu knihu, tú ale všade vypredali, dve tričká, tie som ale dostala ešte pred tým ako som mala meniny... a oco chce kúpiť notebook, takže mne je to jedno. Tento rok je tak výnimočný, že toho ani veľa nechcem. xD

Tak sa drž, som rada, že si na tom zdravotne lepšie. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Psychoušek: No, my sa máme učiť Mor ho! do konca prázdnin, a mne takýto druh poézie veľmi nesedí, zastaraný slovosled a tak.

No, myslela som to tak, že z toho úplne najhoršieho nejak si sa už dostala. Veď chápeš. Už len to ako čítam to čo píšeš, už len na tom je vidieť, že sa cítiš lepšie. Nechcem hovoriť, že všetko viem, lebo neviem, ako to s tebou presne teraz je, no.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Lucy Lupinová: nedostala smajl lhala bych, kdybych tvrdila, že jsem se z toho dostala, a že už to není problém, pořád je to veliký boj.
Ale dostala jsem se na cestu, která od toho vede pryč.a to je asi to hlavní. Máš pravdu Vánoce jsou opravdu za dveřma a tímhle tempem budou za chvilu zase prázdniny smajl což je ale dobře

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.