Brave Hussar
Hra - Brave Hussar
Video se načítá
Monkey GO Happy Elevators 2
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
Papa's Taco Mia!
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Unicorns Herd
Hra - Unicorns Herd
Video se načítá
Doodle God
Hra - Doodle God
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
WorldCup Fever
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Red Ball 4 vol.2
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Betsys Craft Mosaic
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Computer Crash
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Potion of Beauty
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Mega Anime Avatar
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Seznámení s rodiči

Je to zvláštní....ale vlastně se mi splnil sen.Už jsem nevěřila, že někdy budu mít ještě perfektní vztah a ne že mě pak ten kluk nechal, s tím, že už sem ho asi přestala bavit, nebo jen líbací úlety, z kterých jsem dobrý pocit neměla.
A ted? Ted mám Drákulu. S hrůzou jsem zjistila, že už spolu jsme přes 3 měsíce. Proč s hrůzou? Protože je to pro mě vážně něco novýho, mít vztah, kdy mě kluk nepodvádí a váží si mě, dává mi najevo, že mě oceňuje a bere, i když jsem vlastně blázen s naprosto nevyzpytatelnou povahou, protože  ted konečně doopravdy MILUJU. A vím, že on miluje mě…
Jelikož naše seznámení byla osudová náhoda a bydlíme od sebe skoro 300 kilometrů, tak jsem každý týden nebo 14 dní  byla u něj doma a s jeho rodiči už se znám, vypadá to, že mě mají rádi a je to v pohodě.
Jenže…teď byl víkend, kdy byl poprvé on u nás! Představovala  jsem svého kluka rodičům. Upřímně jsem měla celkem strach, všimla jsem si, že i on je z toho nějaký nesvůj (měl strach z tatky: XD Jako všichni, protože rád hraje zlýho otce co vyžaduje strašnej respekt.) Ale? Dopadlo to Dobře x)
Kočky si ho zamilovaly, pes taky, s mamkou si pokecal, zvládl dokonce ségřin seznam indiskrétních otázek a taťka to taky přežil, i když byl protivnej a dělal bu bu bu...Což je ale asi jeho přirozenost :D Vzhledem k tomu, jaký mám já s rodinou vztahy, jsem se dost bála, snad ještě víc, než on jak to dopadne, protože naše znám. Ale jak říkám, dopadlo to dobře. 
Vím, že nejdůležitější je, že můj miláček vyhovuje mě, ale asi je i hodně důležitý, aby ho měli rádi rodiče,a aby jeho rodiče měli rádi mě, protože kdyby nám to nepřáli bylo by o dalších mnoho problému víc a byly by z toho jen zbytečné nepříjemnosti.
Ale takhle je to super:))) Mám z toho radost…je to tak krásnej pocit vědět, že ho mám, a že on je tu pro mě vždycky…i přes to že ví, jak to u nás funguje ( teda spíš nefunguje) normálně…
Mám vlastně to, co jsem vždycky chtěla….někoho, kdo mě miluje i navzdory tomu, jaká jsem…a já jeho. Po předchozím vztahu, který byl prostě špatný a ke konci mi způsobil hodně problémů všude možně...Je tohle jedno veliký štěstí, který mě drží i navzdory tomu, jak jsme jinak poslední dobou totálně v háji ( mimo jiné i kvůli rodině. A oproti tomu všechno ostatní není důležitý…

Jinak, příští týden je AF! Budeme tam spolu a ještě s další partou kamarádů, což bude moc fajn... A jinak, ještě mám jednu novinku. Právě kvůli situaci v rodině jsem se rozhodla od dalšího školního roku přejít na intr. I když jsem z Brna... Budu to mít do školy blíž a nebudu se muset vídat s rodinou nebo úplně minimálně, protože přes týden budu na intru a o víkendech v Praze u přítele. 

Intr seženu do dvou tisíc, což je částka, kterou posílá vlastní otec jako alimenty, tak když je bude dávat mě, zaplatím intr a naši maj at chcou nebo ne vyživovací povinnost a třeba 1000 bych z nich dostat mohla... když ne, po soudech se tahat nebudu, na to nemám, ale jsem zvyklá vyžít se třema stovkama týdně, co si vydělám, takže to taky nějak zvládnu :) A snad bude líp...=)  



Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Jsem moc ráda za tebe, že máš někoho a prostě...Že si tak nějak šťastná. U té rodiny mi tě je líto, podle toho, jak tě znám si to prostě nezasloužíš. Prostě jsem šťastná, že jsi s ním šťastná! Skvělý!smajlsmajl

AENK223Love1DTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.