Psychopatíkův Blog :33

Psychouškova poradna

Dotaz: Ahojki je mi 14 a bratrankovi je teprve 12 let a strašně se mi líbí ale přitom se mi zárověň líbí holky nevíte jestli jsem bisexuál? dík za odpověď

je možné, že jbisexuál jsi, pokud tě kluci i přitahují nebo k nim něco cítíš. Ale pokud se ti líbí rbatránek, tak máš vážně problém, je to přece tvůj příbuzný, měj rozum!

( jzs to ti lidi fakt píšou do bravíčka nebo si to vymýšlí redaktoři?)

ahoj ,, budem mat o chvilku 15 a moj velmi dobry kamarad (27) chce aby som m,u poslala fotku mojej vaginy .. no ale ja neviem co mam robit ,ked je to moj kamarad ,, len aby sa nieco nepokazilo,,on to chce vidiet ,,ze vraj je len zvedavy .. no a ja by som mozno niekedy v buducom zivote s nim chcela aj nieco mat ... tak mam poslat alebo nie ?? hmmm.... ??? vopred dakujem :O)

Ne, rozhodně mu takový fotky neposílej. A to nikdy nikomu. A od 15ti s ním klidně můžeš něco mít. Ale radím ti, neposílej mu nahý fotky ani kdyby jste spolu chodili. Ostatně... to by fotku nepotřeboval :D

Ahoj lidičky!Mám problém!Jsem ještě pod zákonem a už jsem přišla o panictví!O panictví jsem přišla masturbací asi teda!!!Co mi na to může někdo něco říct!Prosím poraďte mi někdo!Dík za všetkom odpovědi!!!Papas

Masturbací příjt o panenství? To teda nevím, jak se ti to povedlo. I když, prý je to možné. ( to mi teda řekni ci jsi dělala to taky zkusím :P) A jsi si tím jistá? jestli máš opravdu tohle podezření a jsi pod zákonem, zvaž návštěvu gynekologa. A nebo, pokud už se ti blíží patnáctý rok, tak to nech být.

Milé Brávo, už dvakrát jsem potkala jednoho úžasnýho kluka ze šestky. Je táák boží.
Jednou se na mě podíval. Minulý týden jsme měli dokonce rande.... Sešli jsme se před školou a řekl mi ahoj.
Asi se mně brzo dotkne. Co mám pak dělat?

Juuujezuskote to je roztomilý. Tak at ti to dobře dopadne. A co, že se tě dotkne? vadí? pokud ano, tak mu to řekni, jste v šesté třídě, to je ještě v pořádku.

Co mám dělat?:( Nevím jak dál?:( Miluju jednoho kluka on mě taky ale zdá se mi že ho miluju jen chvílema!!:( Prosím poradte mi někdo jak dál?

Pokud ho miluješ jenom chvílema, pak to není opravdová láska. Když někoho milujeme, tak pořád a nepochybujeme o tom. V tvém případě je to možná zakoukání, nebo ho máš jenom ráda. Ale pokud tě on miluje, měla bys mu říct, jak na tom jsi ty. Jestli si tím opravdu nejsi jistá, zkus se vystavit situaci, kdy bys o něj měla příjt. Pak si myslím budeš jistější až zijstíš co pro tebe znamená

Jenom se chci zeptat na vas nazor:Mame s holkama takovou mensi partu,oni jsou takove stydlive a jeste s klukama nic nemeli(ani se nelibali atd) a ja uz jsem ho klukovi honila atd a on me taky,samozrejme ze jsem jim to rekla a je toho vic,co jsem uz prozila,ale oni mi neveri,ze jsem tohle vsechno uz daaavno delala,co s tim mam delat??mam se s nima dale kamaradit??

Kamarádit se s nima klidně můžeš. A že ti nevěří, to je jejich věc. Ty si nemusíš nic dokazovat. Hlavně že to víš ty :P Ale pokud se tím před nima pořád chlubíš, tak nejsi o nic děčtější než oni

Ahoj, poradíte mi jak mám shodit je mi 12 a vážím o kolo 45kg chtěla bych taky shodit tech 5kg... nejsem tlustá ale těžká. Dělalal jsem sportovní gymnastiku a bojim se že to je stěch svalů=( poradíte mi??

Svaly váží víc než tuk. Takže to budou svaly ale nechápu, že máš problém se 45ti kilama.


Měla bych jednu takovou otázku xD jak jste poznali že jste se zamilovali?

Začalo to hrozným stýskáním a pocitem, že by jste pro toho druhýho udělali cokoli a to přetrvalo a cokoli, co jsem měla společnýho s tím člověkem mi dělalo nesmírnou radost. Takže tak.


Oko, tak to si Psychoušek hrál na Bravíčko :D Pokud by jste chtěli další díl, tak napište a dejte plus :) A moc děkuju za spolupráci a pomoc uživatelce Kočka Perska. Děkuju ti za dodaný materiál z bravíček :)

Komentáře

delaja

Já se bojím, že jsem tlustá, ale naštěstí sportuju (cca od 9 let) a jako malá jsem byla hubeňoučká ale teď nevím- 43kg, 152cm, 13let. Nevážím moc?smajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.