Psychopatíkův Blog :33

Jsem vděčná :3

Jsem vděčná za spoustu věcí

Vážím si toho, že mohu vidět, slyšet, mluvit a chodit. Že žiju v zemi, kde se neválčí ( aspoň zatím), nemám nouzi o jídlo či pití, nemusím se bát projevit svůj názor a být sama sebou.( alespoň v jistých mezích) Můžu  chodit do školy a vzdělávat se (i když poslední dobou na školu nadávám). Mám fajn brigádu, která je sice náročná, ale celkem dobře placená a nezabírá mi tolik času.

Že mám kompletní rodinu, i když vztahy s rodinou jsou na nule a oporu v ní taky moc nemám. Ale mám úžasnou sestru, ze které roste talentovaná a krásná slečna, se kterou už se i dá bavit.

Opravdu moc si vážím lidí, kteří se se mnou baví, i přesto, jaká jsme a jak jsem šílená a čeho jsou u mě svědky. Konkrétněji to jsou Linda, Kristián, Matty, Jája a několik dalších jmen z mého života, které vám ale nic neřeknou... Nikdy nás nikdo nerozdělí, tím jsem si jistá. I když ono je možné všechno... :(
Jsem vděčná, že jsem se podívala alespoň někam, i když jsme neměla možnost cestovat tolik, jak bych chtěla. Bylo fajn jet do Chorvatska a vidět Paříž :)
Jsem vděčná za to, že jsem měla zlomené srdce, protože až poté jsem poznala, co je to opravdová láska. (I když neopětovaná.) Taky jsme vděčná, že i přesto, že jsem jednou byla vyměněna za mladší model, pořád se najde někdo, pro koho nejsem moc stará. 

Taky jsem vděčná, že jsem EMO, že můžu být součást téhle úžasné subkultury a reprezentovat jí. Že nemám strach se vyjádřit a že je mi jedno, co si myslí ostatní, protože když vidím, jak některým komplikuje život to, jak moc se bojí, co si o nich budou druzí myslet, je mi jich líto.

Vážím si toho, že jsem uvědomělá a dokáži respektovat či tolerovat ostatní. Že si dokážu udržet zdravou hladinu šílenství a nedusím se v ,,normálnu".

že jsme aspoň relativně zdravá, i když se moc o zdraví mluvit nedá... Aspoň že nemám žádné postižení, které by mi znemožňovalo dělat to, co miluju.

Určitě jsem nezmínila všechny věci, ale můj mozek toho momentálně nedokáže vymyslet více, na to jsem moc přeučená.

Možná tohle zítra smažu, až mi dojde, jaké kraviny jsem psala.
Fuj. Tohle je tak optimistické, až bych si za to jednu pleskla. No, možná i dvě. A vůbec nejsem optimista...

A nebo je možná dobře, že jsem zas jednou po dlouhé době vyjádřila to pozitivní. Jednou za čas to snad nevadí :D Však po tom budu na několik dalších měsíců už zase pesimistka z povolání jako vždy :D 

Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Být tebou tohle nemažu. Je to tvůj odkaz nebo zpráva pro tvé budoucí já. Já jsem nikdy nesmazala to, co jsem napsala, ať to bylo sebehorší. Ať tu po nás aspoň zbude něco dobrého.
Jinak jsem na tebe opravdu pyšná smajl jsi zlatá

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Micka je kočka: to mě mrzí :( ale tak co víš příležitostí jet do Paříže ještě bude smajl Třeba mě nedávno jeden kluk pozval do Francie. Měl kolem sebe tuny jiných ale vybral si mě :33 No a co, naši to zakázali a to je mi 18...
ale 10 000 je fakt hodně, zase na druhou stranu chápu tvé rodiče

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.