Psychopatíkův Blog :33

Příroda <3

Navzdory tomu, že jsem hodně městskej člověk a vesnice moc nemusím, tak přírodu miluju. Nejsem teda typ na tůry a stanování, ale hrozně ráda chodím do přírody na procházky. V létě jsem třeba každej druhej den chodila večer do lesa, co máme za barákem, jen tak se projít, vnímat stromy a koukat na hvězdy...Ale nemohla bych být v přírodě pořád chybělo by mi město a ta dostupnost všeho...Ale někdy je to to nejlepší, co může být, vyrazit někam do lesa nebo do přírody, zout si boty, vypnout mobil a vnímat jenom to okolí :3
Co se týče mojí pomoci přírodě, tak žádnej aktivní ekolog nejsem, jenom třídím odpad a nekupuju nic v čem je palmovej olej...Ale jsem silně proti ničení přírody.
Jak říká jeden hrozně hezkej citát ,, Příroda bez nás přežije, ale my bez ní ne." A je to pravda. Lidi si neuvědomujou, že přírodu potřebujeme. To ona nás nepotřebuje, my jsme tu ti navíc. A tím, jak do ní nestále zasahujeme, si ničíme náš svět, naše místo, které nám bylo dáno k životu. A takhle zacházíme s dárkem?
Co všechno lidi dělaj pro peníze? Copak si vážně neuvědomují, že to samo jednou odnesou? Ne. teprve až nebude co jíst, vyschne všechna voda a nezbude kyslík, tak si lidi uvědomí, že peněz se nenají, ani nenapijou, ani je nemohou dýchat.   



Komentáře

ThatGirl2006(DragonLovers)

Pravda, ničit přírodu je špatně. Je dobré být alespoň nějak prospěšný. Já třeba chodím každou neděli sbírat odpad k řece, lidi na mě koukaj jak na blázna, nechápu proč. Ale to je fuk. Je fajn, že si tohoto problému začíná všímat víc idí což je dobře. Hezký článek, přinutí k zamyšlení.

ThatGirl2006To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.