Psychopatíkův Blog :33

Typy řidičů

Ahojky, no, pokud nejste z Brna, tak to neznáte, ale kdo jde, určitě mi dáte za pravdu, že doprava je tady opravdu strašná. Když jede autobus včas, no to už je něco!

Ale v tomhle článku si projdeme typy řidičů xD Prosím berte s humorem a nadsázkou


 1. Ukecanej strejda

Tenhle typ řidiče je jeden z těch lepších. Nevyskytují se moc v MHD, spíš v autobusech, co přejíždí například z jedné vesnice do druhé.

Když si k němu přisedne jiný řidič, celou cestu si s ním povídá, ovšem občas naváže řeč i s cestujícím sedícím ve předu.

Těchhle řidičů moc není, ale jsou v pohodě, v nejhorším se dozvíte jeho životní příběh :D

2. Vtipálek 

Dělá, že na vás čeká, když dobíháte, a jakmile doběhnete, přibouchne dveře a jede! A ještě vám nezapomene zamávat nebo na vás udělat dlouhý nos.

3. Perfekcionista

Výhodou je, že většinou jede včas, ale zato vás sprdne úplně za všechno. vaše půlkilová čivava nemá košík? Ven! Jste bezdomovec, přestože máte jízdenku? Ven! jste matka s kočárkem, ale v buse už jeden je? Bude mít kecy....

4. Kaskadér

Jede jako drak, řeže zatáčky a na auta kolem moc nebere ohled. Neustále zběsile troubí nebo zvoní, až se bojíte, co se to děje a jestli není nálet :D

5. Sebevražedný atentátník

Podobný typ, jako Kaskadér. S tím rozdílem, že má tendenci prudce brzdit, pak se rozjet naplno a o dvě vteřiny později zase prudce zabrzdit. nedejbože, když stojíte a nemáte se pořádně kde držet! Ale i když sedíte, můžete skončit na zemi.

6. Pohodář. 

Už první zastávku má zpoždění, protože vyjel o dvě minuty později, jelikož ťukal esemesku. Na každého ochotně počká, to se mu musí nechat, ale na každé zastávce si dá minutovou pauzu, postojí, kde může a na semaforu rozhodně nespěchá. Dobré pro bezpečnost, nevhodné pro čas. Samozřejmě když může, stojí na zastávce na znamení s otevřenými dveřmi, i když nikdo nevystupoval. 



 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.