Snail Bob 3
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Cloud 9
Hra - Cloud 9
Video se načítá
Pets Real Haircuts
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Opravdový přítel nebo kupa známých?

Když se řekne známý,vybavím si člověka,kterého jednou za čas potkám,řeknu mu ahoj,chvíli spolu pokecáme nebo zajdeme na pizzu,ale když se řekne opravdový přítel,je to spřízněná duše.Pro mě je to někdo,kdo mě vyslechne,kdo mě podpoří,kdo mě rozesměje,ten kdo se mnou prožívá radosti i smutek,ten kdo mi je nablízku,když ho potřebuju.Je to člověk,který nikdy nevyzradí tajemství,můžu mu důvěřovat,můžu se na něj spolehnout.Človíček,o kterém vím,že bude vždycky na mé straně.
Kdybych si měla vybrat mezi bandou známých a jedním jediným přítelem,rozhodnu se pro přítele.Potřebuju totiž někoho,kdy mě má opravdu rád,takovou jaká jsem a naopak já tu chci být pro někoho,někomu pomáhat,smát se s ním i plakat.
Vím,že je fajn mít v telefonním seznamu hafo kontaktů na různý lidičky a pokaždé když se nudím,tak aspoň jeden z nich se mnou někam půjde….jenže já takový štestí nemám.Mám jednu dobrou kamarádku a asi dvě osoby,kterým bych mohla zavolat.Když nikdo nemá čas,tak jsem prostě sama a musím to zvládnout,ale víte,co?Neměnila bych….podle mě je totiž lepší opravdový přítel než kupa známých.


Komentáře

GaiaVIP(Svět Fantazie ^^)

Jsou tu spousty lidí, které mám ráda... Rozumím si s nimi, myslím ale, že jsem tak nějak zaostalá. A nebo napřed? Jako bych vnímala svět jinak. Ne tak růžově. Možná to je tím, že jsou to všichni vesměs optimisté. A neznají mě tak, jak by mě měl pravý přítel znát. Za svého opravdového přítele bych označila snad jediného člověka na světě. I když je smýšlením úplně odlišný... A vlastně to ani není čistokrevný přítel. Je něco víc.

GaiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

delaja

Já nemám jednu nejlepší kamárádku.... mám tři a vím, že se všema můžu dost dobře pokecat a držíme při sobě.... i když ta jedna mi vždycky poradí, vždycky stojí při mě. Jsme si dost podobné a díky tomu se ani nehádáme. smajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Moc pěkně napsáno.
Takovou kamarádku bych taky chtěla. Sice mám spousty přátel ve třídě, se kterýma kecám, chodím ven, trávím čas. Vždycky se spolu nasmějeme, ale žádná mi úplně nerozumí a vlastně ani neví, kdo doopravdy jsem. Chtěla bych kamarádku, se kterou bych mohla sdílet pocity a brečet s ní. Ale věřím, že ta pravá kamarádka na mě tam někde, v širém svět, čeká. Na každého čeká opravdový přítel. My ho jen musíme najít.

ChilliTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ada228VIP(Historky pro každého)

souhlasím,
až na to že já se moc nekamarádím nejsem uplně kamarádský typ člověka (neumím si dělat nové přátele) mám pouzety staré..smajl ktterým nevadí jak chodím oblékaná, jak vypadám a nebo co jsem...smajlsmajl

ada228To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Já nemám přátele.Ale můžu si za to sama,spíš moje povaha.Jsem samotář,ale souhlasím.Nikdy,krom základky,jsem pravou /velký důraz na "pravou"/kamarádku nikdy neměla.Docela mi ten pocit kamarádství chybí.Moc hezké a plně souhlasím.

pouchlusněbeTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.