Psychopatíkův Blog :33

Neuvěřitelní lháři

Věděla jsem, že existují lidé falešní, co udělají všechno pro to, aby získali všechno co chtějí. Věděla jsem, že existují ti, jejichž úsměvy jsou přetvářka, aby získali všechny, které chtějí. Pak jsou ti, kteří člověka zradí, ale vinnu svedou na druhého, a ti, kteří podvedou, nepřiznají pravdu, ani kdyste jim drželi nůž pod krkem a omluvy se už vůbec nedočkáte…….ale neměla jsem tušení, že může existovat někdo, kdo dělá všechno tohle dohromady.Takový člověk má v sobě něco, čím k sobě lidi přitáhne a ti mu věrně slouží, ovšem až do té doby, než zjistí pravdu, o tom jakej je, rozsvítí se jim a do konce života ho nenávidí.
Nedokážete si představit o čem mluvím, dokud si to nezažijete. A já vám přeju, abyste nikoho takového nepotkali, pořád doufám, že takových psychopatů, ovládající lidi, chodí po světě opravdu málo,i když tomu nevěřím, podle toho jaký lidi už jsem poznala a co jsem zažila…
Můj dvouletý příběh vám vyprávět nebudu, stejně se tomu nedá věřit, protože je to jako z filmovýho scénáře, ale je to má další zkušenost do života, pounačení, pochopení…LIDEM SE NEDÁ VĚŘIT. Vím. Že ted pro mě bude ještě mnohem težší se někomu otevřít, někomu říct svá tajemství, někomu cizímu důvěřovat a bojím se, že ted proto budu hodně dlouhou dobu sama.
A ještě jedna věc…DŮVĚŘUJ, ALE PROVĚŘUJ….vždycky sem si říkala, co to je, že člověka, kterýmu věříš nemusíš nějak kontrolovat…ale věřte mi, tohle je rada nad zlato, která by se neměla podcenovat.

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.