Psychopatíkův Blog :33

Svět hrůzy - Japonsko

Ták, vzhledem k tomu, že má psychika je poslední dobou čím dál horší a v tuto chvíli se nezvládnu na nic soustředit a příběh ani fajn úvahu prostě nevymyslím, budu teď psát něco,s  čím mi může pomoct internet. Opravdu se omlouvám, že nepřidávám články jako dřív, brzy se to vrátí, ale musím se dát dohromady. 

Poslední dobou trpím fakt silnýma úzkostma, takže kdybych tvořila články čistě z mé hlavy, bylo by to hlavně o tom, jak je mi mizerně a k tomu mis louží ask :D Takže jdeme na to. Na svět hrůzy. a Dnes navštívíme Japonsko a jeho strašidelné legendy a bytosti.

Kuchisake Ona


asi nejznámější, proto jí začneme. Její jméno doslova znamená Žena s přeseklou hubou.

Je to krásná žena, která však byla znetvořena svým žárlivým manželem. Její muž jí i zakazoval chodit ven a když se jednou usmála na jiného muže, rozřezal jí pusu nožem, ona vykrvácela a zemřela.

V roce 1971 se začala objevovat a způsobila paniku. Zjevovala se jako duch s chirurgickou maskou na tváři. 

Zastaví vás a zeptá se vás, jestli je krásná. pokud odpovíte ne, zabije vás nůžkama. pokud odpovíte ano, sundá masku a zeptá se, jestli je krásná i teď. A pokud odpovíte ne, zabije vás, pokud ano, rozřízne vám pusu stejně, jako má ona. Nejde před ní utéct, protože se znovu objeví před vámi.

Inunaki village


Inunaki vesnice

Záhadná izolovaná vesnice. Neví se, kde přesně je a zda opravdu existuje.

V této vesnici jsou na denním pořádku vraždy, incest a kanibalismus. Ve vesnici není zavedena voda ani elektřina. A kdo do ní vešel, nikdy se nevrátil.

Girl from the Gab


Dívka z mezery. 

Dívka, která žije v domě každého z nás. Žije v mezerách. V zákoutích, v mezeře za dveřmi, v mezeře za postelí, mezi skříněmi, v záhybech topení, pod nočním stolkem...

Pokud se s ní setkáte, zeptá se vás, jestli si s ní budete hrát. pokud se na ní budete dívat, stáhne vás s sebou do mezery...

Okiku Doll

  

Panenka patřila dívecne Okiku, která zemřela na chřipku, když byla malá a její duch posedl panenku. Panence rostou vlasy a někdy pohybuje očima. Aktuálně je umístěna v jednom chrámě. Vědecké výzkumy potvrdily, že její rostoucí vlasy jsou lidské. když jí vlasy ostříhají, panence dorostou.

Cow head

  

Tedy Kraví hlava.

Jednou, během školního výletu začal učitel dětem vyprávět příběhy,a by je zabavil.Když začal vyprávět tento příběh, děti začaly křičet a prosit, aby přestal vyprávět. Jenže učitel pokračoval a mnoho dětí omdlelo a mělo pěnu u pusy..

Do jedné chudé vesnice za doby hladomoru vešla podivná bytost. Do vesnice vešel muž s hlavou krávy. vesničané na něj zaútočili a snědli ho. A od té doby je vesnice prokletá.

Ovšem u tohohle příběhu je daleko strašidelnější ta západní verze.

Rodiče nechají po tři dny o samotě svou dceru. Vždycky večer vidí za oknem hlavu krávy. Hlava jí nějakou dobu pozoruje, pak hlasitě zabučí a zmizí. A každý den je blíž a blíž. Čtvrtého dne najdou rodiče dceru ležet u okna roztrhanou na kusy.

Teke Teke 

[Unsupported element format]  

Teke Teke je zvuk, který tato bytost vydává. protože chodí po loktech. A pohybuje se velmi rychle. nemá nory ani normální ruce, jen lokty, po kterých leze.

Chybí jí také druhá půlka těla a má v oblibě skákat z okna a přesekávat těla, aby z nich také zbyla jen horní polovina.

Kiyotaki Tunel

[Unsupported element format]  


Tento tunel je dlouhý 444 metrů. a 4 je v Japonsku prokleté číslo, něco jako u nás 666. V tomto tunelu jsou duchové, které můžete v noci vidět, když tunelem projíždíte a často se objeví ve vašem autě. 

Navíc délka tohoto tunele se mění, záleží na tom, ve kterou denní dobu do něj vjedete. Takže v něm můžete jen tak dlouho, jako by měl 1000km a ne jen 444 metrů. 

Shiki

Můžete znát z jednoho skvělého anime, ale jinak jsou shiki plnohodnotná japonská legenda. Shiki je upír. 

A právě japonská verze upírů se nejvíc podobá a nejvíc zapadá do prvopočátečních legend o upírech. Nejvíc se shoduje s historií a dokonce by teoreticky mohla být i fyzicky možná. 

Shiki vypadají stejně jako lidé, jen mají celé černé oči, někdy s červenou duhovkou. jejich tělesná hmotnost je výrazně nižší, dospělý shiki průměrně váží 35-40 kilo.

A jelikož se o upíry dost zajímám ( ne o chůjoviny ve stylu Twilight, ale seriozní zdroje, které se zabývají upíry jako takovými, jejich fyziologií a historií) dozvěděla jsem se spoustu věcí a přiznám se, že na ně věřím. Dočetla jsem se například, že mají desetkrát rychlejší metabolismus než lidé. A že v jejich tělech probíhají chemické reakce na jiné bázi, že jsou vlastně taková hříčka evoluce. Ale to je přece všechno, ne? Každá živá buňka.




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.