Bride's Shopping
Hra - Bride's Shopping
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Paris Fashion Week Makeover
Hra - Paris Fashion Week Makeover
Video se načítá
Find Raven Queen’s Stuff
Hra - Find Raven Queen’s Stuff
Video se načítá
Bird Line Up
Hra - Bird Line Up
Video se načítá
Mariáš
Hra - Mariáš
Video se načítá
Penguin Diner 2
Hra - Penguin Diner 2
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 341
Hra - Monkey Go Happy Stage 341
Video se načítá
Clawdeen Wolf Real Haircuts
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Názor na dnešní dobu

Tuhle otázku jsem ted dostala na ask.. Odpověděla jsem následovně:


Rozhodně ne kladný... občas vážně lituju, že jsem se nenarodila o pár let dřív. Všude je to jen samej úchyl, magor nebo prodejce orgánů... a pak se skoro ndivím těm matkám, když se bojí pustit dítě i na hřiště s kamarádama.
To se dostávám k těm dětem.. hrůza! už od 6ti to má dotykáč, nebo líp, tablet, do přírody si to chodí akorát zahrát na mobilu. Nemají vůbec úctu ke starším. To vidím i u mojí malé sestrY, jak jí všechno prochází a co si dovoluje ke starším. I ke mě. Teda neříkám, že od ní vyžaduju nějákej mega respekt, ale aspon trošku úcty si člověk, kterej se o ní od malinka staral a učil jí barvy a zvířata a počítat, snad zaslouží... A to nejsou jenom malé děti...
Když vidím holky svého věku a nebo i mnohem mlačí s cigárem v puse a s kafíčkem ze stárbaxu v druhé....Do toho hodí 30 selfie s našpulenou hubou nebo ještě líp, s vystrčenýma kozama a pak se diví, že se k nim kluci chovaj jak ke kusům masa, že je podvádí a že klidně znásilní kdejakou čtrnáctku. Tím neobhajuju kluky, kteří znásilní 14ti letou holku to ne, ale když dává na internet nahý fotky a fotky jak chlastá - to si za to i může sama.
Dál facebook a tak. Všude sprostý příspěvky, všichni si akorát nadávaj, posílaj se navzájem do prdele a pomlouvaj se, jak jen to jde, až se skoro divíte, že má někdo tak bujnou fantazii. O instagramu ani nemluvím, ten naštěstí nemám, ale když slyším ty řeči : to je hustý, to všechno hodíme na insta..." A pak je na té fotce zmalovaná 12tka s dug facem nebo nedojedenej sendvič o.O Pointa mi stále uniká.
Taky jak je všechno šíleně drahý.. Jo, hranice se otevřeli, můžeme cestovat, hurá! Ale kolik lidí si může dovolit jen tak opravdu pořádně vycestovat? Navíc i kdyby na to byly penízky, ted, když všude padaj pomby to stejně není dobrej nápad. To za komoušů jste si mohli aspon v bezpečí vyjet kažej rok do Chorvatska nebo do Bulharska.
Pak Emo.. Jo je to můj život i k tomu musím něco napsat. Dneska je pro lidi emo už opravdu jenom oblíkání a řezání. A i když někdo není pozér a niluje emocore a ví, že emo jsou pocity a životní styl, stejně už to není to, co to bývalo. Co třeba sXe, ( bez alkoholu bez drog bez cigaret), ochtrana přírody a zvířat, upřímnost, co nejempatičtější chování k druhým? To dřív s Emo hodně souviselo a dneska? No jasně, na to míň pohodlný se už radši zapomnělo......
Každý druhý je dneska bisexuál- ať fakt je nebo ne - ale přitom klidně nadává geyúm, co se líbaj na ulici a nad lezbama si akorát vyhoní, ale jakmile nejsou podle jeho představ krásy, už je pomlouvá..
Dál už radši mlčím, protože to bych psala donekonečka

Komentáře

ada228VIP(Historky pro každého)

souhlasím uplně ze vším..
já jdu po škole a normálně prvák ti nadává.. uráží oblečení.. když jsem byla malá tak jsme se těch velikejch bály...
jako a kouření?? ve třídě vím o pěti a to určitě nevím o všech... jako dnešní doba?? někdy už mě to štve tak že na víkend odjedu k babči a dědovy na chatu a mám klid ale taky nic suprovýho vadí jim totiž trochu můj styl života smajl k nim si musím brát barevný oblečení... no protože potom říkaj: ,,snad se nezačneš řezat.."
(jinak omlouvám se za dlouhej koment) ale to co mám na srdci to na jazyku

ada228To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Naprostá pravda, moc krásné. Ale strašně to bije do očí a ještě teď se mi z toho točí hlava a mám mžitky před očima. Prosím, sprav to.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

psíčánek(Pejsci a kočičky atd....)

Správně- konečně má někdo podobnej názor jako já. Na blogu mám podobnej článek. Jen chci upozornit na poslední odstavec-jsou tu i mladší uživatelky, no a tyhle věci by nemuseli pochopit a pak by to mohlo dopadnout tak, že si ty výrazy vyhledaj na internetu a dostanou se k nepřístupným stránkám... Jinak pěkný a pravdivý článek, výborně napsaný, bez pravopisných chyb...smajl

psíčánekTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

magi42: sXe je životní styl bez drog a bez alkoholu a cigaret. vyšší stupně sXe jsou pak vegetariánství a veganství. Lidi co toto vyznávají se vyhýbají výše zmíňeným látkám ( to ne jako že si na oslavě nikd nedaj panáka, ale rozhodně se neopíjejí atd. ) a také odmítají vztahy na jednu noc a taksmajl

PsychoušekTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.