Psychopatíkův Blog :33

Na dně

Zase cítím potřebu se vypsat. Taky se omluvit, že slibovaná série příběhu není. Prostě to nedokážu. nemůžu psát, když to necítím. Ten příběh ve mě musí explodovat, musí mě celou naplnit, a až pak můžu psát. Bez těch emocí by to nebylo ono. To neznamená, že nebude, ale nebude. teď. Stejně tak že nepřidávám články, které jsou čistě mé nebo méně. 

Procházím takovou osobní krizí. Nerada používám slovo deprese. Ale teď se to asi jinak říct nedá. 

Moje duše je momentálně narušená pomatená a rozpolcená. Můj fyzický zdravotní stav má bohužel vliv dost i na ten duševní :/ A bohužel si víc lidí všimlo, jak jsem posledních několik týdnů přecitlivělá a podrážděná. 

Jako kdyby mě štval celý svět. Záplavy úzkostí a beznadějí jsou u mě na denním pořádku a nepomáhá si říkat, že se to zase zlepší, protože tomu nevěřím.
Taky jsem si všimla, jak strašně mi teď kleslo sebevědomí. Zase jsem se začala porovnávat s ostatními a zbytečně žárlit na hlouposti. Taky mám pocit, že všechno, co mi je jen mírně vytknuto, mi ten člověk vyčítá až za hrob, takže je tu taky potřeba se všem zavděčovat. Což se mi nedaří.
Opravdu už musím najít cestu, jak z toho ven...
Ale nejvíc mě mrzí, že to, jak mi teď je, odnáší i moji blízcí :(

Každopádně, mám pocit, že nic nemůžu. Že nic nejde. A vlastně nemám ani zájem. Nebaví mě už ani číst. Všechno je to jen na mě, že se z toho musím vylízat, ale v tuto chvíli to nedokážu. Nenávidím se. Nenávidím všechny okolo a celý svět. Bezdůvodně. 

Jako by ze mě vyprchala veškerá vůle se snažit a jakákoli radost. Jen stres, úzkost a pocity, které neumím vysvětlit. Prostě to nejde. Taková zbytečná existence. 

Někdy mě to svírá tak, že těžko lapu po dechu, třesu se, hučí mi v uších a modlím se, aby to aspoň na minutu přestalo. Ale nepřestává. 

Snad se dám nejdřív zase dohromady a všechno bude dobré. Asi je to i tou změnou počasí a tím, že nemůžu než ležet doma a dlouho jsem s nikým nemluvila. Možná i těmi léky, třeba to má nějaký vliv na psychiku. 

Nezbývá než doufat, že i po této dlouhé bouři se jednou vyjasní obloha  


Komentáře

Kylu(EMO-GIRLS)

Ty to zvládneš, věřím ti. Jsi super holka a určitě nejsem jediná, kdo si to myslí. Měj ráda aspoň sebe, když ne svět okolo, protože nikdo není dokonalý.

KyluTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.