What is your Angel?
Hra - What is your Angel?
Video se načítá
Pony Club Decoration
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Můj minulý život

V minulém životě jsem byla, ruskej odstřelovač...

Když mi 17, začala druhá světová válka a když mi bylo 19, musel jsem jít do armády. Dostal jsem se mezi odstřelovače. Problém byl, že jsme měli málo, pušek, puška byla pro každého druhého, ostatní drželi náboje. Na mě naštěstí puška vyšla. Byl jsem dobrý střelec, žádný skopčák si přede mnou nemohl být jistý.... Jen mě bolelo, že nemůžu být doma se svou novomanželkou Natašou.

Jednou mi Nataša nesla do tábora oběd, byl to guláš. Vtom tam vtrhl nějáký německý voják a Natašu zastřelil. Mizernou ruštinou zařval: ,, To za mého bratra!"

Držel jsem umírající Natašu v náruči.. Poslední, co mi řekla bylo... Setkáme se v příštím životě...A já tomu uvěřil

Psychicky jsem se zhroutil a v příští přestřelce se nechal zabít...

A pak jsem se narodila já :D A přesto, že jsem hetero a holka, jednou jsem měla pocit, že něco cítím k jedné holce.. Ta holka už je mrtvá, umřela na nemoc, když jí bylo 14, protože doktoři byli neschopní a ona léčbu podcenila a dělala co její zdravotní stav zakazoval... Myslím, že to byla Nataša v dalším životě... 

Řekla jsem to i Mattymu a kamarádům, ale nikdo mi nevěří, že jsem v minulém životě byla ruskej odstřelovač... ale jak by jste jinak vysvětlili, že ze srdce nenávidím Němce? A války? Že mám takový talent na ruštinu a tak pozitivní vztah k Rusku a že jsem v ruce měla zbraň jen jednou a už jsem střílela výborně? A že jsem takovej nervák? no? 

.



Komentáře

KattyW.(Spisovatelky)

Hele je to celkem logické(podle mě) vysvětlení na ty věci co si uvedla v závěru. Kdo bych asi mohla být já v minulém životě? *Teď bude pekelně dlouho přemýšlet smajl*

KattyW.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Zvláštní. Nikdy jsem nevěřila na další životy.
Nechci ti to vyvracet, ale občas se stane, že si (někdy jen podvědomě) vymyslíš nějakou věc a tak moc si přeješ, aby to byla pravda, že tomu najednou věříš a začne ti to připadat jako samozřejmost.
Nevím. Je možné, že to tak opravdu je.

ChilliTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.