Psychopatíkův Blog :33

Dopis Ježíškovi =D

Aneb jak to okecat, když jste zlobili.


Milý Ježíšku,

letos jsem opravdu moc zlobila, do kostela nechodila a neposlouchala maminku, přestože její neustálý křik přeslechnout téměř nejde.

Takže si letos od Tebe žádné dárky nezasloužím. Proto jsem se rozhodla nechtít nic pro sebe, ale pro druhé.

Takže co bych si přála?

Termosku - Potřebuji vlastní termosku, ne kvůli sobě, ale kvůli mé milé spolužačce, vedle které sedím a od které upíjím její teplý čaj. Bývám často nemocná, hlavně v zimě, takže pokud nedostanu termosku, budu muset pít od ní a ta nevinná duše se nakazí.

 Další ruskou čepici   a žehličku na vlasy - Samozřejmě jí nechci pro sebe, ale mé vlasy jsou tak strašné a propadané, dědeček, který je velmi starostlivý by se mohl bát, že mám rakovinu a z toho strachu o mě by se usoužil. proto tu čepici, abych pod ní všecky vlasy mohla schovat. ze stejného důvodu tí píšu i o žehličku na vlasy

Potom několik knih. Samozřejmě ne pro vlastní potřebu, ale kvůli mé mamince. Když si budu v pokoji tiše číst, nebudu jí tak ničím rušit a ona nebude mít tolik histerických záchvatů a tím pádem budu šetřit její srdíčko.

A jako poslední věc ti píši o bílé boty, opět je to kvůli mé rodině, protože často doma něco zapomenu, musím se vrátit a samozřejmě se nevyzuju a s černými podrážkami bych doma na podlaze dělala šmouhy.

Tak vidíš, že všechna má přání jsou velmi ušlechtilá a přejí hlavně druhým. proto si jsem jistá, že mi všechny tyhle věci doneseš, i když jsem velmi zlobila, protože ostatní je potřebují vic, než já :)

Děkuji

Psychoušek.


( ano je to parodie)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.