Psychopatíkův Blog :33

Lidi nesnáší stylaře?

Pamatuju si, jak přišla éra EMO, šla jsem po ulici a slýchávala nadávky, někam sem vešla a lidi se blbě dívali. Už dávno předtím se styli rozjely…připadalo mi, že každý musel do některýho z nich patřit, jinak nebyl IN, a že se naše generace rozdělila na Barbie a šampony, hopery, skejtáky, emaře, scene, metalisty,….
A co ted? Je najednou takový ticho….připadá mi, že styly už proti sobě nejedou, spíš si myslím, že "normální" lidi nesnáší stylaře. Denně slýchávám plno narážek na hopery a jejich rovný kšilty, na bárbíny a jejich umělí tvářičky.
Plno lidí říká, že je to trapný…že je to póza, že si jen na něco hrajem. Já si pořád stojím za svým názorem, že nee…ti co jedou ve stylu, tak je to pro to, že to tak cítí..(ano, existuje plno pozérů, co si hrají na něco, co nejsou, ale o těch ted mluvit nebudu).
Ti, co maj styl chtějí ukázat, čím jsou, a že se za to nestydí, vlastně jsou na to hrdí. Oblečním ukazují, jakou hudbu mají rádi, nechtějí zapadat do davu.
Takže nevím proč tolik lidí nadává na účes, na oblečení,…jasně…hudba se dá poslouchat I bez toho dávat to světu nějak najevo…ale proč, ne? Jaký by to bylo, kdyby byli všichni stejní? Dost nuda, řekla bych.
Takže prosím…stylaři začněte se navzájem tolerovat a lidi přestante s nadávkama…nebo je vtom závist, či co?:-D

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Je jedno jestli jsi emo nebo ne.Já proti těmto stylům nic nemám Nevím co je špatného na tom,že se lidi liší.Kdybychom byli stejní tak by na světě byla nuda.Nevím proč bych ti měla nadávat za to,že jsi emo.Pokud ti někdo nadává tak na ně kašli.Já sama jsem odlišná a na ostatní kašlu když se jim to nelíbí.tak se jim to nelíbí a já jsem sama sebou. Bud sama sebou.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Hadzune Mygu(Metalisti,Emaři kulatého ...)

Já osobně lidi s jiným stylem toleruji. Dokud si teda nezačnou sami. Ale je tu hodně lidí, kteří je nemají rádi, protože se liší. Neuvědomují si, že to jsou lidi, stejně jako oni.
Pár lidí mi vynadalo, že nezdravím, ale pozdravili někdy oni mě? Ne. Vždy mě jen probodávájí pohledem a v lepším případě dělají, že nejsem. Ale proč? Protože se liším. Ale nedělají to jen mě. Opravdu ty lidi nechápu..

Hadzune MyguTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

No. Já nezávidím. Já jsem normálne smutný človek který nepatrí do žádne takové skupiny. Ve škole jsem úplne odlišná od ostatných. Už jen proto protože jsem jiná. A proto na mne ve škole koukají. Pomlouvají a spolužáci tí mne šikanují. Ale nekdy se mi stane že nejakej žák odlišnej ode mne, ke mne prijde a mluví se mnou. A co se týka lidí jako jsou emo nebo metalisty atd.....tyhle lidi já moc nereším. Nepripadá mi nic špatnyho na tom jak se vyjadrují. Jinak dávam plus.

TwilightSparkleTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.