Psychopatíkův Blog :33

Kouření


Ohledně tohoto téma týdne se přece jen musím ozvat, protože já sem silně proti.
Ani nevím kdy se ve mě zrodila absolutní nechut k cigaretám. Asi je to ve mě tak nějak od malička. Nemám ráda kouř z cigaret, nejen díky tomu, že mi opravdu nevoní a pálí mě z toho oči, ale hlavně že to ničí i moje plíce když vedle mě někdo kouří. Nemám ráda kuřáky ( samozřejmě, že mám kamarády kuřáky-mám je ráda, ale nelíbí se mi, že to dělají. Nebo i můj kluk,ale ten se snaží přestat a i když už s tím bojuje skoro půl roku, pořád se snaží), právě kvůli tomu, že i cigarety hodně přispívají do znečištěného prostředí. A také, kazí to celkový dojem z člověka. Třeba pěkná holka, krásný vlasy a oblečení, ale v ruce má cígo a smrdí kouřem? Ne...doufám, že takhle nikdy nedopadnu, musela bych se znechutit sama sobě.

Já nevím, možná si říkáte, jak můžu mít tak jednoznačně negativní názor. Ano, obvykle totiž dokážu tu druhou stranu pochopit a respektovat, ale co se týče kouření, tak asi ne. Asi nikdy nepochopím, proč člověk nervy nebo strarosti řeší cigaretama(nebo jinými drogami, já to totiž hážu skoro do toho samého pytle),ten člověk pak vypadá jako troska. No dobře, někomu ty cigarety prostě chutnají, to je jejich věc, ale mě prostě nejvíc štve, že ti lidi s tím lezou ven a ostatní je pak musí čichat. A když jdu někam na koncík bo restaurace, která není rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část, odcházím pak zasmraděná jak nějakej kuřák.


Prosím at se neurazí ti, co mají jiný názor. Můj je tento a nikomu ho nevnucuju, ale prostě jsem to musela napsat...

Komentáře

liankag(ANIME!)

Souhlasím.Lidé co kouří jen zbytečne ohrozují svúj život,lehko budou mít problémy se zapálením plic.Nevím kdo cigarety vymíšli,ale kdyby žil,co není jasné že nežije nebo žije,tak mu vlepím facku a je po něm.

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

arual(♥ We love DIY ♥)

Naprosto s tebou souhlasím.
Můj strejda si stěžuje že nemá peníze protože kouří. Vyhýbám se mu, protože strašně smrdí.
A dokonce jsem si dala slib že i kdyby mě to někdy lákalo, tak nebudu kouřit ani to nebudu zkoušetsmajl

arualTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.