Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Magazine Styler
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Crash
Hra - Crash
Video se načítá
Air Voltar
Hra - Air Voltar
Video se načítá
Frozen Sisters In Disneyland
Hra - Frozen Sisters In Disneyland
Video se načítá
Goddess Scene Maker
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Apple Season
Hra - Apple Season
Video se načítá
Unfair Mario
Hra - Unfair Mario
Video se načítá
Ball Hunt
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Style Kaya's Phone
Hra - Style Kaya's Phone
Video se načítá
1 on 1 Soccer
Hra - 1 on 1 Soccer
Video se načítá
Disney's Got Talent
Hra - Disney's Got Talent
Video se načítá
ClickPLAY 3
Hra - ClickPLAY 3
Video se načítá
Ninja Slash
Hra - Ninja Slash
Video se načítá
Smoothie Quiz
Hra - Smoothie Quiz
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Cute Baby
Hra - Cute Baby
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Sexuální orientace jako módní hit?

Tak já už nevím, nevím! Z některých lidí prostě nemůžu. Musela bych začít mlátit hlavou o zeď. Dneska je mezi mladými trend se hodně zabývat o LGBT skupinu ( tedy o homosexuály bisexuály a trans) Já proti nim vůbec nic nemám, chraň Bůh. Naopak, mám mezi nimi kamarády a nikdy by mě ani ennapadlo za to někoho odsuzovat nebo na něj nahlížet jinak.Dřáv to měli opravdu těžké, kolik nevinných lidí přišlo zbytečně o život za něco, co je ve finálě stejně jedno a za co nemůžou...

Ale dnešní doba rozjíždí opačný extrém. Je to moderní. A proože předstírat homosexualitu je pro hetero člověka prakticky nemožné, je dneska každý druhý bisexuál. Mě z toho jde hlava kolem... Zrovna teď nedávno jsem narazila na stránku třináctileté holky. Holka není hloupá, hezky píše a má zajímavé názory, ale to, co napsala, mě pobavillo. V jednu chvíli píše, jak má na vztahy ještě spoustu času, jak nikoho neměla a ani mít nechce, že ještě na vztah není připravená atd... Což je ve 13ti letech v pořádku. Jenže v zápětí dodá, že je bisexuálka :) A jak to asi může vědět, když s nikým nechodila? Pokud si to člověk přece nevyzkouší, nemůže to s jistotou vědět. Tak proč se hned cpe mezi lGBT skupinu jen prot, že se o tom hodně mluví? To je v rozporu se vším, co řekla... V tomhle věku si člověk, který navíc ještě s nikým neměl vztah a nezažil lásku, případně ty ostatní věci co ke vztahu patří ještě nemůže s jistotou říct, zda je bi nebo ne... A říkat to jen prot, že je to zajímavější než být jen na opačné pohlaví? To je tak hloupé!

A to je jen jeden z mnoha příkladů. Tolik lidí o sobě tvrdí, že jsou bisexuálové a přitom s osobou stejného pohlaví neměli nikdy nic nebo o to dokonce ani nestojí! Ale stejně to o sobě tvrdí, aby vypadali jako zajímaví, tolerantní a zkušení jedinci...

Dál mě štvou ti, co třeba homo nebo bi jsou. Ne svojín orietnací, ale tím, jak se škatulkují do skupinek, každý hetero je podle nich hned homofob a nechápavý omezenec atd. A ty jejich průvody po Praze? ať se na mě nikdo teďka nezlobí, ale tím si sami zaviňují to škatulkování a rozdělování. Jsme přece všichni lidé. Nezáleží na tom, koho milujeme nebo po kom toužíme, láska si přece nevybírá! Tak proč to vůbec rozlišovat?

Lidi proberte se! Na tom, jaké jste orientace opravdu nezáleží! Pokud mezi LGBT patříte, rozhodně nejste horší než ostatní! Ale ani lepší. Záleží na povaze a na tom, co máte v srdci, ne na tom, s kým budete.

A pokud nejste, ale hlásáte o sobě, že jste bisexuálové jenom proto, že je to moderní a že se to dnes od mladých ( hlavně v různých skupinách) očekává, pak jste hloupí úplně stejně jako ti lidé, co tohle odsuzují, jen opačným extrémem.


Buďte prosímvás to, co jste, buďte s tím, kojo máte rádi a netvrďte o sobě nic jiného. Jsou to malichernosti, na kterých nezáleží. Všechno jsou to beztak jenom hormony. A s těmi nic nenaděláme. Tak buďme s těmi, se kterými chceme být, koukejme po těch, co se nám líbí bez ohledu na pohlaví, ale na nic si nehrajme, jen abysme nějak získali pozornost. Je to hlupé a směšné a zbytečné. A nerozdělujme se, neškatulkujme a neskupinkujme podle nějákých hliupých orientací. Všichni jsme lidé na stejné úrovni, jsme si rovni a v podstatě se ničím nelišíme :)



Komentáře

Penny2(Nesnášíme matiku!!!!)

Jelikož do LGBT patřím,tak z části tohoto trochu souhlasím.
Nechápu,proč nějací lidi tvrdí že jsou bi,pan, a podobně,když jsou hetero a dělají to kvůli toho "aby byli populární" sice jsem na takové lidi nenarazila,ale slyším to od kamarádek..Nechápu,proč nás (LGBT komunitu) někdo shazuje,nebo obviňuje,jen kvůli tomu,že máme jinou orientaci nebo že nechceme být tím pohlavím,kterým jsme se narodili.
Narazila jsem na homofoby a nejhorší je,když ty lidi znám osobně..
A myslím si,že lidi z LGBT jsou milejší než hetero lidi. (Tím neshazuji heterosexuální lidi,mám pár kamarádů hetero) Znám hodně lidí, kteří jsou jako já a chápou moje problémy,štve je "většina" věcí jako mě.
Ale jelikož se 98,9% hpd skládá z heterosexuálních jedinců,tak to tady neřeším a doufám,že tu není žádný homofob,protože ty bych nejradši utopila..(Pokud si někdo koho znám všimne mého komentáře,tak ať se nediví,že tu píšu smajl )

Penny2To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

štěrbina(Píšeme povídky a příběhy)

S velkou částí věcí tady nesouhlasím. Lidi můžou vědět, že se jim líbí obě pohlaví, i když nikoho neměli. Je mi čtrnáct, jsem hrdá pánvička a nikdy jsem neměla žádný vztah. To pak asi nemám ani právo být na kluky, že?
A jop, pokud to vážně někdo jenom předstírá, není to chytrý. Ale tys tam ukamenovala holku, dost možná jenom o pár měsíců mladší než já za to, že si uvědomila, co je? Well, to mi přijde dost hloupý.
Můžu ti toho vysvětlit víc ve zprávách, tady jsem měla dlouhej komentář, kterej mi ale byl neustále blokován za zakázaná slova, so..smajl

štěrbinaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

RainbowDash_kawaiiVIP(KPOP :3)

Máš pravdu.Tenhle článek se mi strašně líbí.Fakt moc.Si mi připomněla,jak jedna holka z minulé školy(která si myslí,že je top ze všech)o sobě tvrdila,že je bisexualka,jelikož chtěla být něčím jedinečná od ostatních a aby se o ní mluvilo více,ale také z ní vylezlo,že by nikdy s holkou nerandila,protože je to tak teplé(což pulce lidí došlo,že bisex rozhodně není).Tak se jí jedna holka ze staršího ročníku zeptala,jak může říct,že je to "teplé" a prý že lidi,co mají radi stejné pohlaví nejsou v pořádku a měli by se jít léčit.Mně z toho bylo nanic (nenazývám se ,,bisexuálem" ,ale měla jsem i vztah s holkou...)a taky mi jí docela bylo líto.Jak někdo tak tupý může být populární...

RainbowDash_kawaiiTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.