Psychopatíkův Blog :33

Už zase :/

Vždycky... vždycky když to vypadá, že je všechno lepší, tak se ona postará, aby to zase bylo nejhorší.

Moje máma jako vlastně pořád.
Dneska zase... chtěla jsem jí jen říct, že jdu odpoledne ven aby o tom věděla... furt vříská, že jí to nezajímá, že jí já nezajímám... Po telefonu vykládá kamarádkám jak jsem neschopná a zklamání a jak nic neumím... I to bolí.
Furt jenom řve, nadává, uráží a kdykoli jí chi cokoli říct tak histericky vříská ,,nemluv na mě nezajímáš mě". To je pořád dokola. I dkyž jde o důležitý věci nebo o věci co jí jako dcera matce říct musím. A když už mě nechá něco doříct úplně to ignoruje a pak říká ,, tys něco říkala? já tě ty blbečku neposlouchám. A pak mi madam vynadá za to, že jsem jí neřekla něco důležitýho, ale já jí to říkala, zatímco se tak usilovně snažila to ignorovat...
Do toho ségra začala dělat to samý :( Puberta s tím totálně tříská a ani si neuvědomuje, co dělá a jak moc tím ubližuje, prostě kopíruje mámu.. Ale tím jsem ztratila posledního člověka, kterýho jsme doma měla.
Přistihla jsme se že jsem uvažovala, že si ublížím nebo nepřijdu domů jen proto abych jí dala lekci... ale nechci takhle přemýšlet navíc jí je to stejně jedno. Bylo by jí to fuk, kdybych se jí zabila před očima, jen by nadávala, že jsem jí krví umazala podlahu. Ta lhostejnost a neustálý odmítání a urážení už celý roky vkuse...Cítím, že to přestávám zvládat. Nechci sem prát věci, jak bych radši umřela ani tak přemýšlet, jenže tak přemýšlím, možná jsme slaboch, kráva nebo všechno dohromady ale nedávám to nedávám život s někým, kdo se ke mě pořád chová takhle. Splnila svojí výhrušku, zničila mě.
Kéž by potratila když mě čekala. Nebo kéž by neměla ten debilní nápad si pořizovat děcko, když má žaludek na to ho zničit, jak vlastně sama řekla, že to udělá. A udělala.

Nestojím o litování... píšu to proto, že tohle nemůžu jen tak někomu říct a ven to prostě musí. nebo... možná v hloubi duše doufám, že si to třeba náhodou přečte někdo od sociálky nebo nějakej hypnotizér co mě zhypnotizuje aby mi to bylo jedno.

Měla bych na to být už zvyklá, ale nejde to. Ale aspon vím s ještě větší jistotou že si nikdy nepořídím děti, když mám tohle v genech. Tím líp, stejně bych se o ně nedokázala postarat tak aspoň vím, co by bylo nezodpovědný v životě a proč jsem si tím jistá.

Komentáře

alex006(Girl´s Dream)

Mám to podobně. "Ach, to není možný, není možný jak moje dítě může být tak blbý". Moje máma je schopna říct mi, že mně nenávidí. Já ale mám povahu celou po tátovi, který je hodně rázní a umí se popasovat i s takovými věcmi. Ale i s takovou povahou to člověka prostě bolí. Nejhorší věc je, že moje ségra má povahu po mámě a chová se doslova jako ona. Je odemně starší o 11 let. Nelíbí že mi, že to není takovej ten vztah jako sestra se sestrou ale mám pocit, jakobych měla dvě mámy. Moje kámošky a jejich sestry pořád drží spolu, ale moje sestra je vždy stoprocentně na straně mojí mámy. Všechno musím tajit né jen před mámou, ale i před ségrou. O otci ani nemluvit. Každopádně hodně štěstí.

PS.: Přemýšlím, že taky o tom udělám článek smajl

alex006To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

alex006: u mě je problém, že se v podstatě i život musím sama jídlo si kupuju vlastní, doma nesmím na nic sáhnout a na nikoho promluvit, jinak mi strašně nadávaj, že je moje problémy nezajímaj atd. ( přitom je to třeba něco do školy a potřebuju reakci rodiče)

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AENK223Love1D(Bradavice)

Je mi líto, že se k tobě tak tvoje matka chová, ale rozhodně nad ublížením sama sebe ani sebevraždou nepřemýšlej, prosím. Tvá matka je očividně příšerná matka a příšerný člověk, ale ty jsi podle toho, jak se vyjadřuješ a tak, její pravý opak. Nevím, co jinému k tomu říct. Jsi úžasná, že to dokážeš tak dlouho přežít. Já...Nevím, co bych osobně dělala, fakt.

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

AENK223Love1D: pravděpodobně nic s tím se nedá nic dělat.ne nechci se zabít at je mi sebehůř ani si ubližovat neudělala bych to ale občas je to prostě moc.
děkuju za to co jsi napsala, máma není příšerný člověk jen se tak chová, nemá mě ráda, představ si, kdybys musela žít v jedné domácnosti s někým koho nemáš ráda taky by ti to lezlo na nervy. to je celé

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Úprimne? Nechcela by som byť na tvojom mieste. Ale ak už to nebudeš zvládať, radšej uteč z domu za tvojim priateľom alebo nejakou dobrou kamarátkou, nie že sa začneš rezať ako moja spolužiačka alebo čo.

BTW, ona s tým (hádam) prestala.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Psychoušek: Nepovedala som S, ale ZA. Za prvé. smajl (OK, už verím tomu, že si tomu majstrovi nerozumela! smajl) A jop, ibaže v zúfalej situácii, by som ja utekala kade ľahšie... smajl Ja som proste taký týpek, si treba zvyknúť na mňa. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Lucy Lupinová: nezačnu se řezat. ale promin... představuješ si to až moc jednoduše. uteč s přítelem... nežijeme v románu. Umíš si představit kde by jsme byli? on má svou práci, ale bydlení vlastní ještě nemá a já nemám dodělanou školu enmám ani korunu. jak si to představuješ jen tak utéct z domu? To prostě nejde

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.