Psychopatíkův Blog :33

Jsí normální? Já nevím!

Když jdu jen tak po ulici,když poslouchám lidi kolem sebe,když se podívám na zprávy v televizi,pokouším se zamyslet nad tím,co se v této době ještě dá považovat za normální a co ne.

Například dřív nebylo možné,aby byl žák drzý na učitele,hned za to dostal dvojku z chování nebo byl vyhozen ze třídy a neomluvená..Děti si mohly jen tak lítat bosy na louce a vesele si hrát,lidé se klidně procházeli lesem,kde nevnímali nic,jen tu vůni a ticho přírody.
Dnes?Některý učitel se i rozbrečí,když nezvládá nevychované a zlobivé děti,kteří si dělají co chtějí.Už se možná stalo i normální,že žák přijde do školy s revolverem v ruce a chce všechny postřílet, když ho nenechají dělat si co chce.

Když se jdu ted projít v lese,slyším auta z nedaleké dálnice,vidím odpadky a různé harampádí,které tam lidé nosí,aby se toho zbavili a do hlubokého lesa se i sama jít bojím,protože neustále slyším zprávy o znásilnění a okradení.No člověk už se vlastně i bojí jít sám i po ulici,protože vám můžou takhle ublížit i za bílého dne.Některé maminky se bojí dávat děti hrát si na někam na písek,protože tam může být injekční stříkačka nebo do školky,kde je některé z ostatních dětí naučí sprostá slova.Jdete po ulici a vidíme jak skupinka 12tiletých děcek normálně kouří cíga a mají v rukách flašky alkoholu.Někteří lidé nevydělávají a spolíhají na sociální dávky,za které se pak akorát utápí v alkoholu a nebo když lidé potřebují hodně peněz,tak jdou přepadnout banku

.Politikové místo toho,aby plnili přání občanům a vzali řízení státu pořádně do rukou,tak se perou o to,která strana vyhraje ve volbách,vzájemně si nadávají a starají se hlavně o to kolik shrábnou do kapsy oni.Existují bohaté rodiny,kteří si rozmalují a vykrmují své děti,zatímco jinde ve světě lidé dělají těžkou práci a umírají hlady.Každou chvíli se organizuje nějaký pochod rasistů,nacistů, anarchistů  bůhví čeho všeho.

Ano,ted jsem dnešní společnost představila v hodně špatným světle,ale já ji tak opravdu někdy vidím. Je tohle všechno normální?Ted už asi ano.Je normální jít s davem a dělat to co se po vás chce,aby vás nevyšoupli na okraj společnosti,ale naštěstí jsou i lidé,kteří se nebojí vystoupit z davu a jít jinou cestou.Třeba vegetariáni,lidé s výrazným stylem oblékání nebo jinými názory.Toto ostatní považují za nenormální,přitom ani nechtějí vědět a nezamyslí se nad tím,co tím chtějí ti pro ně "nenormální" lidé říci.

Pro náctileté,je již zcela normální,že oni i jejich kamarádi kouří,hulí trávu,zkusí i nějakou tvrdší drogu, spí s kdekým koho vidí poprvé v životě nebo se opíjí jako dobytci a právě jim připadá nenormální 17tiletý člověk,kterej odmítá alkohol a ještě nikdy neměl cígo v pusy.Nemělo by to být naopak?Proč vyšoupnou z party někoho,kdo si akorát nechce ničit zdraví a život jako oni,protože ví,že jsou v životě lepší a důležitější věci?
Opravdu nevím co si mám ještě představit pod pojmem "normální člověk" a co já mám odpovědět na otázku "Jsi normální?"

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Já to vidím tak, že normální je být svůj.
Máš pravdu, ale nezměníš to tím, že o tom budeš tady psát. Stejně si to přečte jen pár holek, kterým to za chvíli vyprchá z hlavy a nic víc.
Třeba to někoho motivuje a ten někdo si uvědomí, kdo je a co dělá špatně, co by mohl udělat. Ale jestli to u někoho tak má být, tak maximálně u tří lidi. A to promiň, ale tři lidi ze 7 miliard?
Nechci tím říct, že tvůj článek je zbytečný, to rozhodně ne, je pravdivý a správný, ale tímhle to nezměníme.
Já vím, někoho už asi štvu, ale jsem realista. A svá. A o tom tenhle článek taky je, ne?

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Psychoušek: Ale byly, zbývají povídky, tagy, vyřazovačky, tipy, testy, obrázky,...
Jen názorovky by tu nebyly.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

elisa1801

V tomhle máš hodně velkou pravdu a i tyto komentáře mluví za to že mi lidé si nevážíme toho co máme.
Je mi sice 12 ale chtěla by jsem zažít dobu mé matky jaké to bylo a srovnat to

elisa1801To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

V tom případě nejsem normální a je to dobře.Sice na Silvestra a narozeniny se s někým napiju ovocného piva,ale nekouřím a že bych chlastala to ne.S nikým jsem nespala a do lesa chodím pro klid,který se rozplyne jakmile tam vejdu.Všude samé pneumatiky,odpadky a všelijaké harampádí + zraněná zvířata.Když jsem toho zajíce našla pod pneumatikou,chtělo se mi brečet.Popadl mě takovej vztek.Lidi i myslí že jsou všemocní páni veškerého tvorstva,ale ve skutečnosti jsme jenom hovada,která nemyslí na nic jiného než na sebe.Ekologové pořád mluví a zániku,ale planetu si zničíme my sami ještě předtím,než se stane něco ve vesmíru.

pouchlusněbeTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.