Psychopatíkův Blog :33

Je lepší žít než snít?

Říkala jsem si,že už se radši nebudu vznášet v oblacích,protože dopady na zem bývají hodně bolestivé.Ale ted jsem znova na pochybách.Copak není lepší si jen tak poslouchat hudbu,přemýšlet nad tím,jaké by to bylo kdyby a snít o věcech možných i nemožných?¨Nebo večer usínat s hezkými představami v hlavě?Proč si ty sny kazit realitou?Proto se zase uzavírám do svého světa,kde si žiju svůj život,jak toužím já.Chci před tou realitou utéct,vím,že to nejde,vím,že sny se neplní,ale i přesto doufám.Někdy je lepší snít než žít,když život není vždy úplně takový,jako bychom si představovali.A já musím dát životu,alespon v mysli trochu více růžové barvy,protože jinak bych ty překážky a trápení v životě neunesla.


Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Taky často sním, ale nemělo by se to s tím přehánět. Sny zůstanou jenom sny, pokud si je v realitě nesplníš. Žít můžeme jenom realitě, proto, si svoje sny po částečcích přenášíme do reality, abychom byla šťastní. K čemu nám je, že máme ve snu obrovský dům, drahé auto, oddané mazlíčky, miliony přátel, milující rodinu, dokonalého partnera, ... ? Když si ani jednu věc z toho nemůžeme vychutnat, užít si to, trávit s tím čas...

ChilliTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Psychoušek: Neříkám, že každý potřebuje ke štěstí luxus, ale k čemu jsou nám ,,pouze" vysněné věci. Je to jenom iluze, neexistující věc.
Snění je pěkná věc, ale nesmí se přehánět.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Chilli: ne každý potřebuje ke štěstí obrovský dům luxusní auto a miliony.. pravda, kdyby mi to někdo zadarmo nabídl, neodmítla bych to. Ale někdy sníme i o věcech na první pohled automatických, jako o lidech kteří si nenadávají, o zdraví, o rodině kde po sobě lidi neřvou o škole, kde nejsiou naše neoblíbené předměty.... kdyby člověk nesnil, přišel by o hodně. Navíc realita někdy moc bolí na to abysme jí vnímali..

PsychoušekTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Souhlasím s tebou. Mám taky vlastní svet. Podobný tvému. Že je proste víc rúžový než realita. Popravde nereálny svet (napriklad v knihách) mám radeji než svet reálny. Ale mám taky i své sny které chci aby se mi splnili takže jsi jdu za nimi i když je to ťežké. No dávam plus, máš pravdu.

TwilightSparkleTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.