Psychopatíkův Blog :33

Emo girl :)

Konečně...zas...po dlouhé době...jsem se cítila ve své kůži.
Dnes jsem šla   vystajlovaná podle mých představ...natupírovaný vlásky,černý oblečení,BVB kecky, kabela s ostnama....jo já vím mluvím asi jako povrchní pozér.
Jenže já už jsem si tak dlouho nevyšla, kvůli zničeným vlasům jsem si je ani nežehlila ani nebarvila, sem kašlala na nějaký oblíbený oblečení, ale hlavně aby mi bylo pohodlně...a ted už se zase můžu oblíkat do "své" kůže.
EMO mám pořád v sobě, pořád mám svoje názory a svoje přesvědčení, mám svoji hudbu, která mi dává ten pocit, že vím, kým jsem. A ted to chci zase ukazovat...i když vlastně je tu furt ten problém, že lidé si o "emo lidech" myslí svoje, většinou naivně ty keci, co mohli slyšet nebo si přečíst na netu, ale dobrý je, že už se o emo zas nemluví, což je jenom dobře.
No, zítra se rozdává vysvědčení, tak to asi půjdu na slušno :) sukýnka, baleríny a krajkový tričko. Když už je po roce to výzo, na který jsem dřela jak mourovatá a vyplatilo se to ;)

Včera jsem byla na zahradní slavnosti, vzala jsem tam i přítele, aby mě ochraňoval před mými bývalými spolužáky. Viděla jsem dvě kamarádky ze základní školy a pokecala s bývalým třídním. Měla 3 kafe zadarmo a sežrala všechno občerstvení :D Je to taková každoroční tradice, sníst tam všechno, co není přilepený. Ale tak co? Jídlo zadarmo! Jsme přece Češi, když je něco zadarmo, musíme si to vzít, i když to nepotřebujeme :D

Jinak, slavnoct jinak za moc nestála. Co jsem tam byla loni a předloni, bylo to mnohem lepší. Mám pocit, že rok od roku jde úplně všechno do háje.... :( Lidi, hudba, filmy, školství, lékařství, doprava, oslavy, móda.... Prostě vše...Teď vážně mluvím jako typickej příklad emáka, ale něco na tom je. Aspoň mě se teda zdá, že se všechno pořád zhoršuje a mrzí mě to, protože za chvíli z tohoto světa bude místo, kde se opravdu nebude dát žít....

( já jsem to ímou otočený bokem xDD Vedle je Žanda, kámoška ještě ze základky)

Komentáře

evisek05(Bradavice)

U nás na škole jdou do háje i učitelé. Dítě ví víc jak učitel dějepisu. I naše paní učitelka češtiny v tom "plave".
Zase máš pravdu. Jak si čtu tvoje blogy, dává mi to všechno už smysl. Ani se neptej, co mi ten smysl dává, protože to taky nevim.

evisek05To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.