Psychopatíkův Blog :33

Co se to děje?... :(

Přesně tak...nevím,co to se mnou zase je,čím to je a proč se to děje.Připadá mi jakobych sem vůbec nepatřila,jakobych tady neměla co pohledávat a měla utéct někam jinam,kde život bude mít smysl.
Mám pocit,že je něco špatně.Že jsem daleko od lidí,s kterými bych chtěla být,že nejsem na správném místě,ani ve správném čase.Život ubíhá,proplouvá mi mezi prsty a já stojím a nic nedělám,jakoby mi někdo utrhl křídla a já nemohla letět dál,tam kam bych chtěla.
Jsem jako černý duch bloudící po ulici nebo na školních chodbách,míjím tváře,kteří se na mě dívají,ale já si i přesto myslím,že se dívají skrze mě,a to že jsem tady nevnímají.Myslím si to,ale vím že to není pravda.
Jsem taková prázdná a jediné,co cítím v hrudníku je strach.Znáte ten pocit,když se něčeho moc leknete?Tak přesně ten okamžik nosím pořád v sobě.Mám strach a nevím z čeho.Myslela jsem si,že už jsem se naučila být odvážná a mít větší sebevědomí,ale ted mi v tom něco brání a já se bojím,že se vrátí ta dívka,kterou jsem byla dřív,ta sebenenávidící a odstrčená,s kterou lidi neměli moc potřebu se bavit.Ale to já nechci.Chci jít dál,ale místo toho,abych kráčela dopředu,couvám.Bojím se velkých úkolů,lidí,bojím se budoucnosti.
Jsem i hodně unavená ze všeho,nemám chut na nic tento týden mi ani učení,s kterým nemívám problém,neleze do hlavy.Jsem taková až skoro protivná,nezábavná.Nejradši bych se někam schovala,pustila si hudbu a zapomněla na všechno,na všechny starosti a na všechno,co musím.
Nemám tušení,proč to zase přišlo...doufám,že je to jen chvilkový,i když tomu moc nevěřím,protože já chci žít,vždyt ještě minulý týden bylo všechno v pohodě,já si umím užívat života,tak proč najednou tohle divný období....jakoby bylo něco jinak,a já se snažím přijít na to,co to je.Je to nějak jinak,celý svět se otočil na druhou stranu a já jsem zmatená....


Komentáře

veriska(Správňácký koňáci;))

Psychoušku... ano, jsou tu krušné časy....ale i ty časy, kdy stojí za to tu být. Matty se vrátí, tvoříte dokonalý pár, učení zvládneš...jednou větou....: Buď to vzdáš, nebo budeš bojovat!!

veriskaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kylu(EMO-GIRLS)

Vypadá to, že máš chuť tyhle nálady řešit stejným způsobem jako já. Vždycky někam zalezu a pustím si do sluchátek hudbu. Za nějakou dobu to vždycky přejde, i když mívám pocit, že je to napořád. Pusť si hudbu a nevnímej nic jiného, snad ti to také pomůže smajl

KyluTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.