Bella Pony Hairstyle
Hra - Bella Pony Hairstyle
Video se načítá
Snow Queen Scene Maker
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Cyclomaniacs Epic
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Theme Hotel
Hra - Theme Hotel
Video se načítá
Fireboy and Watergirl ep. 1
Hra - Fireboy and Watergirl ep. 1
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Tetování...?

Zvažovala jsem a pořád zvažuju :D Samozřejmě nejdřív za rok, protože do maturity potřebuju bydlet doma a je mi jasný, že s tetováním by se mnou máma vyrazila dveře ( jenže doslova).

Uvažovala jsem o tetování už dřív, ale bála jsem se. jak ze zdravotních důvodů, protože ať vás tetuje sebelepší tatér v sebelepším salonu, stoprocentní jistotu, že tu žloutenku typu C nebo rakovinu kůže nedostanete, nemáte...A taky i proto, že to bolí a já bolest špatně nesu, tak i proto, že jsme nemohla mít náušnice, takže je tu i riziko, že by moje tělo prostě nesneslo tetování... Tenhle problém bych asi vyřešila tím, že bych zašla k doktorovi, který by mi to potvrdil nebo vyvrátil a nebo bych si nechala vytetovat třeba jen tečku... a podle toho posoudit, zda to snesu.

Ale taky proto, že tetování je opravdu napořád. Nikdy už to nebudu moct sundat, a když v tom místě přiberu nebo se tam zraním, tak to tam zůstane pořád.

Proto u tetování si člověk musí být naprosto jistý, že ho opravdu chce, nesmí pochybovat a tetovat si něco z hecu nebo jen proto, aby nějaké tetování měl...

Proto i když by se mi třeba strašně líbila křídla na záda, nenechala bych si je vytetovat, protože v budoucnu bych toho mohla litovat.

Tetování by podle mě mělo mít pro člověka speciální význam. měl by si nechat vytetovat něco, co pro něj má osobní význam a co pro něj ten význam bude mít celý život. Trochu nechápu lidi, kteří si nechávají tetovat srdíčka, šipky, motýly a podobné...( blbosti jako něčí jméno, o tom ani nemluvím)

Ale třeba citát, který mu hodně přirostl k srdci, symbol, který ho doopravdy vyjadřuje, a nebo něco, co má skutečně rád, třeba symbol, co ho vystihuje. prostě něco, co je opravdu jeho.  A hlavně aby věděl, co má vytetované. Všichni jsme určitě slyšeli o případech, kteří měli vytetované menu čínské restaurace nebo jiné znaky, a potom, když jim nějaký Asiat řekl, co na sobě vlastně mají, byli dost zděšení :D

Proto znaky jo, ale vědět, co znamenají.

O tom jsem právě taky uvažovala... vytetovat si japonské znaky... jméno mého nejoblíbenějšího anime. Anime, které mám hodně ráda a jeho tématika mě celkově hodně zajímá...Ale i to jsem pak zavrhla.

Pak právě ruský text mé oblíbené písničky a to mám v plánu pořád. Protože ten text mě opravdu chytá už několik let za srdce a navíc tou azbukou i pěkně vypadá :D Takže takové tetování by bylo fajn. Ale jak říkám, pořád váhám a dokud váhám, tak do toho nepůjdu...

Už druhým rokem jsme ale chtěla jít na tetování henou, ani jednou mi to zatím finančně nevyšlo. Ale tou henou bych si právě dala vytetovat ta křídla na záda, hena, to je na 2-3 měsíce.

To je také obrovská výhoda oproti tetování, že si ho člověk může obměňovat, každý rok, třeba každé léto na sezónu si nechat udělat to, co chce a nemusí se bát, že toho bude litovat. Takže může i experimentovat a jít do šílenějších větších a výraznějších motivů a ono se to pak prostě vymyje...

Tak uvidíme. první si to, o čem uvažuji, že si nechám vytetovat, nechám udělat henou, a když se s tím budu cítit dobře, pak se teprve rozhodnu pro tetování.

A co vy? Jaký máte názor na tetování? Máte nebo zvažujete? 

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Nevím, z toho, co píšeš, semi zdá, že to tak promyšlené nemáš. Ale kdo jsem já, abych něco říkala.
Podle mě je blbost, takové to "musí to mít extra význam". Já bych třeba chtěla tetování a zhruba vím místo i to, co bych chtěla mít. Má to nějaký spešl význam? No, ani ne. Jednoho dne, který v podstatě změnil můj život z člověka v depkách na slušně šťastného člověka, jsem spadla a měla jdem obří modřinu na levém stehně.Normální člověk by si asi přál, aby zmizela ale mně se ta barevnost líbila. No a tohle je v podstatě základ. Fialovo modré fantasy pozadí a do toho zvíře. Každopádně, je to ken nápad. Tetování bych si nechala až minimálně po střední. Pokud se mi ten nápad bude líbit několik let, proč ne, že?

Ale jsou lidi, kteří se tím jen zdobí, prostě se jim líbí práce tatéra, tak so vymyslí motiv a mají to...

No a nakonec, nevím, jestli je vytetování jen malé tečky ten nejlepší nápad, protože člověk si řekne, že to bude stát hodně málo... jenže, připravení a vydezinfikování vybavení je práce no a pak jehla. https://youtu.be/uJBozPwfe1I

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Helena SVIP(Svět Fantazie ^^)

Simka39: To první je jen rozšířený mýtus, bolí to stejně jako tetování, záleží tedy na místě a prahu bolesti. Poprvé to štípne a pak si tělo zvykne, začnou se vyplavovat endorfiny a je to cítit stejně jako tetování. Jen je to ale na víc sezení (to jest individuální, na kolik) a může to být pár dní cítit jako by tě spálilo sluníčko, takže to bude kapku pálit a kůže bude na dotyk horká. (Příbuzný tatér, info mám od něj.)
Jinak si myslím, že když je člověk starý a vrásčitý, tak už je mu celkem jedno, jestli tam někde na těle má nějakou kérku, přiznejme si, že v 70-ti nikdo nemá moc pěknou kůži.

Helena STo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

valentinka11(Poradna pro holky)

Tetovania sú zaujímavé, hlavne ak majú nejaký príbeh. Ja osobne tetovanie zvažujem, ale za prvé- som alergická na viacero kovov a to by nemuselo dopadnúť dobre, za druhé, väčšina rodiny je dosť... konzervatívna

valentinka11To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

AENK223Love1D(Bradavice)

Moc hezký článek smajl
Já osobně tetování mít zatím nemůžu a asi ani nechci.
A podle mě máš pravdu s tím, že člověk by měl mít tetování promyšlené. smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ja tetovanie ešte nemôžem, ale asi ani nechcem, leda tak nejaké to podlé od žuvačiek, čo si nalepíš a navlhčíš, pritlačíš a máš to tam na pár dní... smajl

No a čo sa týka teba, nechcem ti rozkazovať, tetovanie veľmi zdravé nie je a fakt ostáva celý život, takže treba si to ozaj premyslieť.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

sisiloboVIP(I love books)

hezký článek a myslím, že máš pravdu, tetování musí mít člověk promyšlené a když už na něj jde, měl by jít k někomu prověřenému smajl já jdu na tetování 21.8. smajl nechám si vytetovat chemický vzorec dopaminu...pro někoho jen další nudný vzorec, pro doktora hormon štěstí, ale pro mě je to víc smajl

sisiloboTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.