Violetta At The Dentist
Hra - Violetta At The Dentist
Video se načítá
Chubby Hamster
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Crystal Flu Doctor
Hra - Crystal Flu Doctor
Video se načítá
Lagoona Blue Hairstyles
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Sýrový svět
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Winx Club Bloom Dress Up
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Papa's Bakeria
Hra - Papa's Bakeria
Video se načítá
Avatar Creator
Hra - Avatar Creator
Video se načítá
Basket Ball A New Challenge
Hra - Basket Ball A New Challenge
Video se načítá
Shopaholic Beach Models
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Hopyon
Hra - Hopyon
Video se načítá
Bounce
Hra - Bounce
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

A tak to zas začalo :)

Sama si říkám proč jsem k nadpisu dala smajlíka, i přes to, že je řeč o škole...no asi proto, že je lepší brát do s úsměvem než od začátku pesimisticky.
Já to dost pesimisticky brala...depky už týden předem z toho, že musím do školy, ráno vtsávat, nestíhat do práce atd., že je to konec výletů a bezstarostýho nicnedělání, užívání si, navíc plno starostí s písemkama hned od začátku, pochybování sama o sobě a slzy na krajíčku..

Ale dneska to bylo fajn. Jop, konečně jsem se zmohla jít do školy po všech těch nemocech.Mám tu dobrou kámošku, sem s poho se všema, co sedí kolem, vysvitlo slunce a i přes to jaký novinky nám řekla třídní profesorka, se cítím fajn. Koupila jsem si novou pandí mikinku a návleky na ruce ( v akci :D) A Zamilovala sem se do jedněch krásných punčocháčů..bohužel nemám tolik peněz, ale půjdu se na ně aspoň dívat :D  Vím, jsem hrozná, no. 

A budu mít nový vlásky, to ještě uvidíte :P, jediný co mě štve je ten vítr, člověk blbne s účesem a pak vyjde ven a rozfoukáno.-D

Jinak, máme zpátky dobrou angličtinářku, ovšem po tom roce, kdy jsme se kvůli té krávě Sněžaně v aj všichni zhoršili, bude ten začátek náročnej. Do toho hned ze začátku doháním... Máme novej odbornej předmět a na něj novýho mladýho učitele, je vtipnej  a asi povede výuku dost zábavně, takže super. 

Upřímně, spíš než ta škola mi vadí to zhoršující se počasí a blížící se podzim a zima. Kdo aspoň trochu čte můj blog, ví, že zimu ze srdce nesnáším, podzim zrovna tak. Bude mi chybět teplo, chození ven jen v sukni a tričku, koupání, zmrzka, longboard a večerní procházky. Bude mi chybět teplý vzduch a sluníčko. i když to slunko ke štěstí nepotřebuju, hlavně když je teplo :D Což tak tři čtvrtě roku nebude, takže Psychoušek bude smutnej. :¨( 

Ale zase se blíží Vánoce a Haloven ( ne Halloween :P) a pokud budou prachy, budu mít letos konečně pořádný vysoký zimní boty :D A taky silvestr a za týden je sraz, mimochodem :) 

Jo, ve škole mám ruštinu, sice se učí zase od začátku, což já už umím, ale byla jsme upe nadšená, že se zase můžu učit rusky a učitelka mě nechává číst třídě jako příklad xD Jop, snad to bude dobrej rok. 

Přeju vám at vám tento školní rok vyjde, tak jak byste si to představovali. Hodně štěstí:-*



Komentáře

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Magor Igor: no líp.. od tří od rána jsem se klepala nervama na posteli a svíjela se v křečích nad záchodovou mísou. ( ze stresu) ale pak ve škole to ze mě tak nějak opadlo a bylo to lepší. Zaměstnat se hodně pomáhá

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kylu(EMO-GIRLS)

Psychoušek: Ale máš aspoň i tu rušinu. Nám ji zrušili.
Mimochodem, co máš nejradši za předmět, krom té rušiny?

KyluTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.