Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
Christmas Snake
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Get Married Test
Hra - Get Married Test
Video se načítá
Frizzle Fraz
Hra - Frizzle Fraz
Video se načítá
My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

O Hadriánovi, co kouřil na záchodech

                           O HADRIÁNOVI, CO KOUŘIL NA ZÁCHODECH      

Hadrián byl v sedmé třídě, když se naučil kouřit cigarety.  áno vy divoši, kouřil na záchodech cigarety, né to co si myslíte :D

Jednou před školou k Hadriánovi přistoupili kluci z vyšší třídy a nabídli mu cigaretu. Hadrián je přece už velký kluk, minulý týden mu bylo 13 let, takže si cigaretu rád vzal. Ze začátku mu vůbec nechutnaly a ve větším množství se mu z nich dělalo špatně. Na to mu kluci poradili, že musí kouřit o to víc, aby si zvykl. A tak Hadrián kouřil a kouřil. A neřešil, že si ničí zuby, pleť, že smrdí jak popelník, příjde o všechno kapesnmé a že si zadělává  na rakovinu plic. A také - ale to jen tak mezi námi - že se mu zhoršuje kvalita spermií.

Kouřil stále víc a víc, kupoval si pořád víc cigaret a pořád čím dál silnější, až se stal úplně závislý. Nemohl jít večer spát, aniž by si nezapálil, nemohl jít ráno do školy aniž by si před tím nezakouřil, nevydržel čekat na autobus, aniž by potáhl z cigarety....

Měl kvůli tomu problémy i ve škole. Pokud měli den kdy byla volná hodina a on si mohl jít ven zakouřit, bylo to ještě v pohodě. Zvlášť pokud bylo i hezky a o velké přestávce je ještě pustili ven. Ale jakmile musel být ve škole celý den, nemohl to už vydržet. Poslední dvě hodiny už nedělal nic jiného, než že myslel na cigarety.

Kamarád deváťák mu poradil, aby chodil o přestávce kouřit na záchod. Že pokud má dozor nějáká učitelka, tak že stejně na pánský záchod nepůjde a že to tak dělají všichni a kdeco ještě mu poradil.... Tak se Hadrián rozhodl to tak udělat.

O přestávce si vzal cigaretu, zapalovač a vydal se na toaletu. Zavřel se do kabinky a tam si zapálil. To byla pohodička!

Zrovna šla kolem pánských záchodů jedna páťačka a viděla, že se z nich valí kouř. ,, Pančelko, pančelko! Na klučičáku hoří!" Zavolala. Učitelka Chropáková, která měla zrovna dozor, byla poněkud hysterická. A obvzlášť co se požárů týče. Protože jí před dvěma lety v jednom uhořely obě děti. Takže sebrala hasící přístroj a s bojovým řevem rozrazila dveře pánských záchodů. Vyděšení chlapci si div nenakapali na boty, jak rychle se snažili obléct, aby učitelka neviděla víc, než má. Chropáková rozrazila dveře kabinky a začala hasit.

Až dodatečně jí došlo, že to, co utápí v bílé pěně nejsou plameny, ale Hardián ze 7.A....

Hadrián dostal dvojku schování a rodiče ho doma přetrhli vejpůl. Takže byl přetržený a už nemohl kouřit.

.... A všechno dobře dopadlo :)

Máš ve škole někoho, kdo tajně kouří na záchodech? dej plus! :D




Komentáře

Adele15

překvapilo mě kolik lidí z hpd má má podobnou zkušenost,nikdy nechci zkusit kouřit,smrdí to a je to hodně nezdravé

Adele15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Moc pěkné. Ale plus jsem nedala, protože u nás to tak taky dělali. Jak už jsem ti psala k minulému článku, oni si zapálili elektronku i v hodině. A tři kriplové dokonce kouří marihuanu. Kam to s nima asi tak půjde, že?

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.