Psychopatíkův Blog :33

15 dní!!!

Do Animefestu! Ani nedokážu říct, jak moc se těším ^^. Cosplay už mám skoro hotový, už mi chybí jen bílej pásek a ten seženu za 80 kč u vietnamců v podchodě XD Čočky bohužel nemám, protože na KUP.čočky.cz mě nejen málem oslepili, ale ještě mi odmítli reklamaci. No ale co, stejně bych je nevydržela mít celou dobu a  protože budem pít, mohla bych si jej zapomenout vyndat a nechat si je v očích přes dva dny a něco chytit...

Ještě mi zbývá došít rukávy, protože jsou volnější a hlavně se nacpat do korzetu XD takže týden před af budu asi jenom pít šťávy XD Make up zřejmě potřebovat nebudu protože jsme bílá jak reklama na anemii XD Ne dělám si srandu, i s tím si vyhraju. Tohle je asi zatím můj nejpropracovanější cosplay.

Paruka se taky musí nachystat... ani nevím, jestli ten pátek vůbec půjdu na praxe, jasně chybět na praxe, to je jako rovnou říct ,,nehodnotťe mě",ale když se tak těším a musím toho tolik nachystat!

Loni to bylo úplně super, cosplayovala jsem Yuno Gasaii z Mirai Nikki, poznala jsem tam spoustu super lidí a  díky jedné přednášce o psaní dokončila knížku.

Jinak, uvidím se tam s někým? Budete mít cosplay? 

Tohle je můj cosplán :3

   


Jinak tady je program, kdyby se tam někdo z vás chystal :3 http://www.animefest.cz/cs/Program/Index/2018

Komentáře

bubleVIP(ANIME!)

Nevím, jestli jsem zrovna člověk, kterého tam budeš chtít vidět, ale je tu šance, že tam na sebe narazíme =D. Ale jdu více méně jen v civilu.

bubleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.