Psychopatíkův Blog :33

Denně a zas...

Nepřipadá vám to povrchní?Aby člověk mohl žít v této společnosti,tak opravdu musí být dokonalej,štíhlej a krásnej?Nebo....já to nechápu....
Ano,dělám to taky....každý se nejdřív na člověka podívá a podle toho si vytvoří první obrázek o něm.Vzhled vypovídá něco stylu a možná i něco o povaze člověka.Podle vzhledu se snažíme soudit jakej ten člověk je.......ale tím to přece nekončí!To,co má slupku,má i jádro!A zvlášt o člověku to platí.
Tak proč se sakra všude řeší to,jak kdo vypadá nebo co má na sobě?Taky sem to dělala,když sem tolik řešila svoji postavu a vlastně i jiných,ale ted když to poslouchám,jak se o tom někdo baví,tak vidím jak je to odporný a povrchní.
Dneska jsem toho slyšela dost....lidé se bavili a většina konverzace byla o tom,jak kdo ted vypadá a jak moc ztloustl a jak škaredě chodí oblíkanej.Z některých pohledů jsem cítila,jak si mě prohlížejí jestli jsem zase nepřibrala nebo jestli mi náhodou nestojí vlas na hlavě jinak než by měl a už mě to fakt nebaví.
Jo někdy si taky občas udělám z někoho srandu,ale rozhodně to nemyslím zle nebo tak nějak.Každej jsme jinej a nikdo není dokonalý at chceme nebo nechceme.
Copak je vzhled jediné téma rozhovoru?Existují důležitější věci.Člověk nebude mít druhého rád méně,když nepude mít zrovna nejmodernější účes.Přece se neotočím zády k někomu,kdo nemá obličej jako z titulky časopisů,nebudu méně přátelská k někomu,kdo má nějaký kila navíc.
Já sama chci,at mě lidé soudí podle toho jaká jsem,a ne podle vzhledu a myslím,že tak to chce většina z nás,tak bychom se tak měli začít chovat....
Krása člověka vychází zevnitř a my musíme dávat druhým šanci,abychom je víc poznali,protože z jednoho pohledu toho moc nepoznáme.


Komentáře

Micka je kočka(Upřímné holky)

Někteří lidé nedokáží přestat soudit podle vzhledu, říkají to veřejně, ale myslím si, že nemají dost silnou vůli. Já sama jsem to zažila, mám rovnátka, vyražený zub, brýle, šišatou hlavu a jsem trochu při těle, ale za svůj vzhled se nestydím a ani bych ho neměnila. Mám kámošku, která zažívá ještě horší přezdívky a nadávky než já(a to je hezčí(vzhledově)), ale u ní to bylo známkami.

Micka je kočkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

Já tomu nechápu. My sme ve třídě téměř všichni rovnací, většina z nás je EMO, ale TI, kteří EMO nejsou nás ponižují že vypadáma jak upír, chodíme v černém, a oni by si to nikdy neoblékli, že sme **** a neumíme se oblékat. říkaš mi z duše.

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

KattyW.(Spisovatelky)

Tohle je svatá pravda, kterou většina lidí, bohužel, nedokáže pochopit. :(
Naštěstí nejsme všichni stejní a najdou se i lidi, kterým je vzhled ukradený. smajl

KattyW.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

piňďa99VIP(BVB-Black Veil Brides :3)

super článek ty si mě dohnala k tomu říc lidem co si myslim dokázala sem se obránit posměchu od holek co se mi smály tak sem se jim smála jak sou ubohý když si ze mě dělaj sradnu no a co že sem emo (normálně sem se nedokázala obránit ale teď už jo)moc ti děkuju smajl

piňďa99To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Pravda.
Lidé tě chápou jen jak vypadáš.
Nic víc.
Ale taky to chce toho člověka pochopit ( občas i vnitřně ).
Já ses s tím trápím.

AkalikTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.