Psychopatíkův Blog :33

10 fází opilosti

Vítejte u mého odborně vědeckého článku, jsem Prof.  MuDr. Psychoušek a dnes vám objasním 10 obvyklých fází opilosti. 

Při samotestování jsem prošla všemi těmito fázemi až na fázi 6, která mě díkyBohu minula.

Při důkladném pozorování jsem došla k závěru, že na jednotlivé fáze nemá vliv ani množství ani druh požitého alkoholu, jejich spouštění je zcela subjektivní, ovšem fáze 10 nastává obvykle až po požití vyššího množství, naopak fáze 3, 4 a 7 obvykle nastávají nejdříve.

1. Génius

popis: Všechno ví, všechno zná, ke všemu má co dodat, všemu rozumí a dokáže dobře a sebevědomě mluvit o tématech, o kterých normálně nic neví. Sice říká blbosti, ale stylem, že to vypadá, že ví, o čem mluví.

Ke všemu něco má a neváhá všem radit.

2: Filozof

Na rozdíl od prvního typu zavádí řeč na témata jako smysl života, vznik vesmíru,  teorie náboženství, nadpřirozeno a složitosti lidských vztahů. Opět jim dobře rozumí nebo to tak vypadá a dochází k zajímavým novým teoriím.

Na ostatní filozofující reaguje se zvláštním zájmem a přidává se k zajímavým diskuzím i k cizím lidem.

3. Kafemlejnek

Mele mele a mele, mluví strašně rychle a bez přestávky, sotvaže se mezitím nadechuje. Na rozdíl od prvních dvou fází mluví o o blbostech, o věcech, které nedávají smysl, o tématech úplně mimo konverzaci a ke všemu má nejmíň jednu vtipnou nebo zajímavou historku, o kterou s neváhá podělit se všemi detaily.

4. Nejlepší přítel

Najednou vás má až nezvykle rád a projevuje zájem o vaši osobu, nicméně ne milostný. vzpomíná, co jste společně zažili a neustále opakuje, jak vás má rád a jak jste super člověk. Domlouvá si s vámi aktivity a schůzky na další dny a neváhá vám chtít se vším pomoci.

Pro tuto fázi je také typické utrácení za vaší osobu a až nepřiměřené rozhazování peněz a zvaní na další přípitek.

5. Práskač.

Neváhá vykládat o svých tajných snech, touhách a činech. Svěřuje se se svými tajemstvími a vše na sebe poví. je nesmírně sdílný, až máte pocit, že už o něm víte úplně vše. To ale není všechno. Kromě na sebe také práskne vše na všechny ostatní, podělí se o všechny nové drby a o každém řekne i to, co jste skutečně vědět nepotřebovali.

Pro tuto fázi je typická velmi dobrá paměť. pamatuje si slova, celé věty, celé rozhovory z minulosti, časy a místa i to, co jste měli na sobě. 

6. Agresor

Tato fáze může být velmi problematická. Je najednou podrážděný, výbušný, reaguje impulsivně a agresivně. Zvyšuje hlas, až křičí. Neváhá se začít prát nebo pro ránu nejde daleko.

Přitom je až přehnaně citlivý na vše, co kdo řekne a vše si bere osobně nebo se naopak uráží, stahuje do sebe a vzápětí prudce vybuchuje.

7. Kaskadér

Na tanečním parketu předvádí šílené kreace, najednou hýří šílenými nápady, co by jste kamkoli hodit, kam skočit a na co vylézt a ještě aby jste to mohli případně vyfotit. 

Je velmi akční a podnikavý a nevydrží ani chvíli sedět nebo stát v klidu. Může také přicházet se šílenými nápady, co by jste mohli všechno udělat, kdo by komu mohl vylézt na záda, popř. kdo nejrychleji podleze stůl.

Tato fáze se velmi rychle přehoupne do fáze naprostého klidu i možného poměrně náhlého spánku.

8. Nymfoman

Chce to hned a tady a pokud nemá s kým, vyráží na lov. navazuje fyzikcé kontakty popř. projevuje zájem o ně i s cizími lidmi,s  lidmi, kteří za normálních okolností nejsou jeho typ a s lidmi opačného pohlaví, než na které je normálně.

9. Depkař

Najednou je všechno špatně, zažívá hluboké pocity viny, mže plakat. Omlouvá se vám za všechno, má strach o vlastní budoucnost a aktuální dění ho nebaví. Přijde si špatný, opuštěný a na nic. Utěšování často nepomůže, naopak, ještě více prohlubuje tyto stavy.

10. Blicí pytlík.

Tato fáze obvykle nastává až při konzumaci vyššího množství alkoholu nebo při konzumaci alkoholu, jenž jedinci nevyhovuje.

Co dodat. je mu zle a zle, motá se mu hlava, zvrací a nemá sílu vstát.

TAKŽE NECHLASTEJTE! :P Alkohol je zlo. xD

Prof. MuDr. Psychoušek.


Komentáře

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Ta sedmička jsem celá já... někdy k tomu ani nepotřebuju být opilá =D
Druhý den když si projíždím videa z bigbítu a uvidim se tam jak poguju, tak nevim jestli se mám smát nebo brečet jak jsem se tak mohla ztrapnit.

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

josefa: mám to stejně, v létě vymetu každou kašnu a vylezu na kdejakej strom a furt vymýšlím, co by se ještě dalo dělat za kraviny smajl no a představ si jak to pak vypadá, když tu fázi mám smajl

PsychoušekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.