Občasník

Kupte si dům v Krkonoších

12. října

Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je tu krásně! Už se nemůžu dočkat, až majestátné vrcholky hor pokryje sníh.

20. října

Krkonoše jsou tím nekrásnějším místem na zemi. Podnikli jsme malý výlet do okolí a přitom jsme viděli několik jelenů. Jak byli krásní! Brzy začne lovecká sezona a já nechápu, jak někdo může zastřelit tak krásní zvíře. Mimochodem, nemohu se dočkat, až začne sněžit.

10. prosince

Minulou noc krásně sněžilo. probudil jsem se a všechno bylo pokryto jiskřivě bílou nádherou.Krása, jak na vánočním pohledu. proházel jsem příjezdovou cestu a uspořádali jsme s rodinou koulovačku. Pak projel kolem sněžný pluh a musel jsem cestu proházet znovu. Miluji to tu.

12. prosince

Připadl zase nový sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík ze včerejška. Nevadí, během chvilky jsem cestu proházel znovu.

19. prosince

Další sníh napadal minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě, jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním příjezdové cesty. Zatracený sněžný pluh!

22. prosince

Včera napadlo ještě víc toho bílého svinstva. Mám na rukou puchýře od lopaty. Jsem přesvědčený, že sněžný pluh čeká někde za rohem, dokud neproházím cestu. Smrad jeden!!

25. prosince

Veselé Vánoce! Ještě víc zas....ho sněhu. Jestli někdy dostanu do rukou to šmejda, co řídí sněžný pluh, nakopu mu zadek.Nechápu, proč tu silnici neposolí, aby se rozpustil ten  bílý hnus.

27. prosince

Zase napadal vagón toho bílého svinstva! Už tři dny jsem nevystrčil nos z baráku, s výjimkou doby, kdy jsem prohazoval cestu, pokaždé, když projel pluh. Nakonec i on uvázl v závěji a ten ksindl řidič si přišel půjčit moji lopatu. Řekl jsem mu, že jsem jich už pět zlámal a tou šestou jsem ho zmlátil.

28. prosince

Konečně jsem se dostal z domu. Vyhrabal jsem auto ze závěje a vydal se do obchodu pro něco k jídlu. Při zpáteční cestě mi vběhl do cesty jelen. Mám škodu na autě za 50 tisíc!! Nechápu, proč myslivci všechny ty potvory nevystříleli.

10. března

Auto jsem dal do servisu. Člověk by nevěřil, kolik škody nadělá sůl, kterou ti blbové solí silnice.

12. dubna

Odstěhovali jsme se zpět do Ostravy. teprve teď vidím, jak krásné je to město! Nechápu, jak někdo může žít v takovém zapadákově, jako jsou Krkonoše!


Autor nechtěl být jmenován. :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.