Občasník

Jak podat kočce prášek (pro zasmání)

Máte doma kočku? Návod v několika krocích, jak jí podat léky :



Krok 1

Položte kočku na levou ruku (jako byste držely dítě ukazováčkem a palcem otevřete ze stran kočce tlamičku, vložte prášek, nechte kočku, aby zavřela tlamičku a nechte ji polknout.


Krok 2

Vytáhněte kočku pod podlahu, seberte prášek z podlahy a opakujte postup.


Krok 3

Stáhněte si kočku z ložnice a vlhký prášek zahoďte.

Stiskněte nový prášek z balení, pevně uchopte kočku za přední packy, otevřete jí tlamičku a pravým ukazováčkem vtlačte prášek dovnitř. Držte jí tlamičku zavřenou než počítáte do deseti.


Krok 4

Vytáhněte kočku ze skříně a prášek z akvária zahoďte. Vezměte nový prášek a zavolejte na pomoc manžela.

Klekněte si na podlahu, kočku držte mezi koleny a otevřete jí tlamičku. požádejte manžela, aby opatrně vsunul do tlamy dřevěné pravítko a prášek nechal po něm volně sklouznout dovnitř. Držte chvíli kočce zavřenou tlamičku, aby polkla.


Krok 5

Vymotejte kočku ze zmuchlaných záclon. Vezměte nový prášek z balení, poznamenejte si, že máte koupit nové pravítko a záclony. Rozbitý porcelán zameťte a odložte pro pozdější slepení.


Krok 6

Zabalte kočku do velké osušky tak, aby jí koukala jen hlava. Dejte ji podržet manželovi a vy opatrně tužkou otevřete kočce tlamičku. Do brčka na pití si předem vložte prášek, vložte do otevřené tlamičky a silně foukněte.


Krok 7

Rychle si ověřte, zda prášek, který jste vdechly, není pro lidi škodlivý a pachuť v ústech spláchněte sklenicí vody. Ošetřete manželovi krvavé škrábance. Zbytky krve, odstraňte z koberce studenou vodou a mýdlem.


Krok 8

Přivlečte kočku ze sousedovy zahrady, vezměte nový prášek. Položte kočku do skříně a přivřete dveře tak, aby jí koukala jen hlava. Otevřete jí tlamičku a lžící jí vložte prášek dovnitř.


Krok 9

Skočte do garáže pro šroubovák, požádejte manžela, aby přirouboval zpět dveře skříně k pantům.

Sama si přiložte na tvář studený obklad a zkontrolujte, kdy jste byla naposledy očkovaná proti tetanu. Zatím, co manžel pracuje na skříni, zahoďte svoje roztrhané tričko a přineste si z ložnice nové.


Krok 10

Zavolejte hasiče, aby sundali kočku se stromem, sousedovi se omluvte, že naboural do plotu, když se vyhýbal vaší kočce. Kočku přivažte k noze stolu, vezměte poslední prášek z balení, navlečtete si odolné rukavice, prášek zabalte do velkého kusu masa, vložte kočku do tlamy a spláchněte půl litru vody.


Krok 11

Nechte se manželem odvézt do nemocnice, aby vám lékař zašil prsty a ránu na předloktí. Sedejte klidně, než vám vytáhne zbytky prášku z pravého oka.

Cestou domů se zastavte v obchodě a objednejte si nový stůl.


Krok 12 

Až doma najdete kočku, strčte ji do přepravky a dovezete k veterináři, aby jí prášek dal sám.

Nebo ....... kočku darujte sousedovi a sami si kupte křečka.



Miluji kočičky. papá pastelka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.