My life 1

Tančit ke hvězdám.... #2

Zbytek dne proběhl zcela normálně. Nudní učitelé a jejich nudný výklad, Arthur a jeho chytré řeči, Alexa a spousta novinek, Ashley se Skyler a Mandy a jejich balení kluků.. Prostě klasika.

Konečně oběd! pomyslela jsem když jsem vcházela do jídelny, ale hned jak jsem spatřila jaký pokrm pro nás kuchařky připravili tak mé nadšení rázem zmizelo. Sedla jsem si k našemu obvyklému stolu a povídala si s Alexou, Felixem a Aronem. ,, Teda Cooperka! Ta tvoje hádka s Ketnerkou byla nejvíc!'' šťouchl do mě Jamie. ,, Nech si toho, jo?'' dělala jsem uraženou ale cukali se mi koutky. ,, Hele Parkere. Nic proti ale co tak najednou sedíš u stolu s námi, obyčejnými smrtelníky?'' rozesmál se Felix a podíval se na hodiny. ,, Za ani ne 2 minuty by jsi měl jako obvykle sem vcházet s ELITOU. S Ashley v objetí.'' dodal. Pro vysvětlení, ELITA je školní parta. Těch ''oblíbených''. Je v ní Ashley, Skyler, Mandy, Adriana, Phil, Ed, Simon a Jamie. 

Jamie se podrbal na hlavě a nadechl se. ,, Víte... Už mě to přestalo bavit. Ty dramatické příchody, ty pohledy od holek jako kdyby jim bylo 13 a já byl nějaká celebrita, ty pomluvy směrem od holek na ostatní a navíc...'' odmlčel se a mě se zajiskřilo v očích. ,,....včera jsem se s Ashley rozešel.'' dořekl a napil se něčeho co připomínalo limonádu, i když v naší jídelně nikdo nikdy neví... ,, Cože?'' zadusila jsem se omáčkou. Když jsem zase mohla dýchat zeptala jsem se ho: ,, Jako fakt?'' . ,, Jo. Jako fakt. Hned mi došlo jak by na to reagoval zbytek party, tak jsem, jak už chci několik měsíců udělat, okamžitě odešel.'' usmál se. ,, A jak na to Ashley reagovala?'' vyptávala jsem se dál. ,, No...'' chtěl Jamie mluvit ale přerušil ho, jako vždy dramatický, příchod ELITY. 

My jsme se, jako vždycky když je vidíme, začali smát. Ashley nás probodla pohledem ale hned jak si všimla Jamieho, zastavila celou partu a přišla k nám. Téměř celá jídelna jí sledovala. ,, Tak ty se na mě nejdřív vykašleš a ještě se zahazuješ s těma ubožákama!'' zaječela a začala hrát že brečí. ,, Jsi ubožák Jamie!'' řekl naštvaně Simon a objal Ashley kolem pasu.

,, Jedinej kdo je tady ubožák jste vy ! Jste založeni na prachy vašich fotříků a nic víc než se chovat povýšeně nezvládnete tak držte huby!'' ukázal na ně Jamie prostředníček. ,, Ale ale. tady si někdo dost koleduje!'' zvolal výhružně Phil s Edem. ,, Chceš dostat přes držku?!'' zaječel na něj Simon. ,, Hlavně bacha aby jste si neušpinili ručičky frajeři!'' setřela je Alexa. ,, Ty buď taky zticha Reedová!'' obořil se na ní Phil. ,, Hele klid.'' snažila jsem se srovnat pořádek. ,, No jo. Celá Cooperka! Jenom si myslí jak je dokonalá tanečnice! Přitom je dřevo!'' začala se mi posmívat  Adriana. ,, Sklapni ty primadono namyšlená!'' zařval Jamie. ,, Máš problém proti mojí holce?!'' zakřičel Ed a vrazil Jamiemu pěstí. Ten spadl ze židle a chytl se za nos ze kterého mu hned začala téct krev. Hned se ale zvedl a ránu Edovi vrátil...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.