My life 1

Tančit ke hvězdám.... #1

,, Lailo! Lailo! Cooperová!'' uslyším hlas mojí ''oblíbené'' chemikářky Ketnerové. Rozespale zvednu hlavu a rozhlédnu se. Kouká na mě naštvaně a celá třída zadržuje smích. Hlavně moje nejlepší kamarádka Alexa.

,, Ano?'' zeptám se drze a pohodově si založím ruce do klína. ,, Můžeš mi říct co jsi dělala v noci? Spi si kde chceš ale v mích hodinách!'' zakřičí. ,, Trénovala jsem paní profesorko. Jestli to nevíte, já dělám i jiné věci než se jenom šrotit ty vaše pitomý vzorečky!'' teď jsem zvýšila hlas já. Ona zrudla vztekem a já si teprve teď uvědomila co jsem řekla. 

,, A co jsi trénovala prosím tě? Jsi nejhorší tanečnice, kterou znám tak si nic nenamlouvej. Jsi trapná s tím jak si myslíš že umíš peckově tancovat. Jediná dobrá tanečnice jsem tady já a Skyler s Mandy!'' rozesmála se naše třídní primadona Ashley. ,, Whitemorová! Ticho!'' rozhodla Ketnerová. ,, A ty Lailo! K tabuli!'' vyzvala mě. Zakroužila jsem očima a šla k tabuli.

,, Tak pověz mi co víš....třeba....o...chlornanu sodnému!'' usmála se falešně a mě se rozbušilo srdce. O tom nevím vůbec nic. ,, Ehm...no...'' přemýšlela jsem. ,, Ještě dneska prosím Cooperová!'' prskla. Sklopila jsem hlavu. To mám fakt štěstí! Trénuju mojí oblíbenou sestavu protože se chci naučit tancovat a ta kr**a mě ještě vyzkouší z něčeho co jsme probírali snad před 3 měsíci! pomyslela jsem si.

,, No tak! To jsme probírali už dávno!'' povzdychla si naštvaně. Když ale viděla že jsem úplně vymetená tak se otočila do třídy. ,, Tak kdo tady pomůže Laile? Kdo z vás se narozdíl od ní učí?'' zeptala se a já si všimla jak ruka Arthura Gauthiera, našeho šprta, vystřelila do vzduchu. ,, Chlornan sodný je chemická sloučenina se sumárním vzorcem NaClO. Roztok chlornanu sodného, běž........'' začal prskat přes svoje rovnátka jako encyklopedie. Když skončil porovnal si brýle a obnošenou košili a usmál se jako kdyby byl nějak důležitý. 

,, Děkuji Arthure! Aspoň někdo se místo toho vašeho sezení u toho Facebooku a nebo běhání za druhým pohlavím podívá na učení! Arthure napíšu ti jedničku za aktivitu a práci v hodině. Tobě Lailo taky ale pětku. Sedni si!'' řekla Ketnerová a já mířila do mojí lavice. Když jsem zaslechla pobavené posmívání směrem od Ashley,tak konečně zazvonilo. 

,, Nic si z toho nedělej! Ketnerka je kráva!'' povzbudil mě můj kamarád Felix. Jen jsem se usmála.

Tak to by asi pro začátek stačilo :) :D. Doufám že se vám tento příběh bude líbit. <3

Komentáře

Astaria

To jsi napsala ty? Zaujal mne ten příběh a Arthur je úplně dokonalý. Ptám se jenom, že nedávám plus opsaným článkům z knihy. Tento článek mi bohužel jednu knihu připomněl.

AstariaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Astaria

danielka12345: Ach, je mi to trapné, že jsem tě trochu podezírala.
Je moc krásné, inspirovat se z knih, což také někdy dělám.

AstariaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.