My life 1

Tábor zálesaček 1

Tábor zálesaček je pro dvojčata Lifridový něco mezi super a hnus. Jůlie Lifridová je veselá holka co má ráda dobrodružství ale její sestra Zita Lifridová je pesimista, nic ji nebaví a s nikým se nechce kamarádit. Obě jeli na tábor zálesaček. Jůlie s představou že to bude suprový, Zita s představou že to bude strašné. No uvidíme............

 

,,Všichni dostanete kartičky s číslem!" volala hlavní vedoucí tábora "Stejné číslo má i vedoucí! vašeho oddílu" Tábor byl plný holek ve věku 6-13 let. ,, Co máš za číslo? Já 5" řekla Julča. Zita odsekla:,,7! Neotravuj!" Zita byla starší o 6 hodin než Julča. Julče nevadilo že je na ni Zita hnusná, hned viděla kámošky z lonska a už si sestry nevšímala. Když se dívky rozdělili do oddílů nastalo ubytování a potom večeře. Zita se s holkami z oddílu nechtěla bavit zato Julča zapadla skvěle. Po pár dnech začali holky Zitu pomlouvat(bohužel byla Zita v oddíle s holkami pro které jsou nejdůležitější pomluvy a make-up.,, Viděli jste co má na sobě? Takový hnusný hadry! Je fakt trapná a ošklivá!" řekla Zuzana. Linda se přidala:,, A nemá sebou žádný líčení!. Celý pokoj mluvil o Zitě jak se pesimista, ošklivá, trapná, tlustá atd. Zita to všechno slyšela, odpouslouchávala za dveřmi. Kateřina otevřela a lekla se. ,, Tak ty odposloucháváš? Ty blbko tlustá! Jsi postižená! Emo je trapný ty pesimisto debilní!" ozývalo se ze všech stran. Zita potom odešla. Potají vešla do kuchyně a vzala nůž. Večer se to skoro opakovalo. ,,Nechápu co si o sobě myslí ta tlustoška blbá!" pomlouvala Zuzana. A Linda se opět přidala:,, Má mladší ségru která je v pohodě ne jako tenhle špekáček debilní!" Celý pokoj pomlouval a smál se. V noci Zita potichu vstala a podřízla Zuzanu. Řešili to ale vraha nenašli. Pomluvy opět nastali. ,, Dneska se bavila s uklízečkou! Jiný kamarádky nemá patří do hajzlu špína jedna! Její sestra se jí zastávala tak jsme jí zamkli na wc!" Vyprávěla Linda která se taky dalšího dne nedožila.

 

Chtete další díl? Tak dejte prosím like do kmentáře napište co by se dalo zlepšit ale omlouvám se za chyby :) 

Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Velmi pěkné, těším se na pokračování.
Jinak Zita není o nic horší než jiné dívky, pokud mají takovou potřebu ji pomlouvat. Naopak je mi dosti sympatická. Drž se holka (a zabij je, vyndej mozek a nalož ho do skleničky s jejich krví (jsem sadista))

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.