Kiwča :D

Make a new room #4- Kratší popis složité věci :)

Čahojda ňafíci!♥

Už jsme přestěhovaný!!!! Tramtadadá! 

Ale... NE :D Není to tak super, jak myslíte :) Jsme v garsonce, protože barák bude opravený asi tak na začátku léta, a i tak to tu je hezky udělané :) 

Nákres mi sem nechtěl jít asi se vás bojí, je stydlivej... Ale vysvětlím vám to :) Představujte si to co čtete!

Představte si místnost, s magickými dveřmi :D Nalevo od dveří je moje postel, položená podél stěny na které jsou dveře. Pak je tam druhá vysoká postel, a ta je z části nad mojí a táhne se po stěně, která je jakož šikmo od té mé... (Prostě od rohu chápete?). Na stejné stěně jako vysoká postel je o kousek dál, naše skříň s učením (taková malá) a na ní televize. Vedle ní je ještě skříň s mamky oblečením, a vedle knihovnička. naproti televizi, je malý obývákový stolek a u něj místo gauče je postel.... Postel je u malé půlící zídky, která je asi 1/3 vysoká, než když měříte od podlahy dolů... A sahá asi do 2/3 když měříte ode zdi ke zdi. Zase se vraťme ke dveřím. Napravo je kuchyňská linka a ta se táhne po stěně kde jsou dveře, a po té druhé šikmo, jakože zase od rohu :) A vedle za zídkou y druhé strany než je "gaučová" postel je postel kde spí dva lidé :O :D A tam má ve zbytku místa sestra hrací koutek... A co počítač? Ten je pod tou vysokou postelí, vedle té mé, tedy na té straně kde je televize atd... Když říkám strana myslím stěnu aby bylo jasno :D Jakž tak se nás tam pět vejde :D

No a jakého pejska aktuálně řešíme :D ? Tollera! Mě se líbí, mamce se líbí, není moc velkej.... ALE! Jsou celkem drazí, takže ještě uvidíme :) Celým jménem to je Nova Scotia Duck Tolling retriever :D Nebo kanadský retrívr se mu taky někdy říká :) Nebo Novoskotský... Prý je inteligentní, hodí se na nosework, asi protože je lovecký takže i na myslivost.... A prý umí hlídat... Výchova tohoto retrívra je velice snadná a tak plemeno nabízí mnohá využití, jakými je agility, flyball, dogfrisbee, dogtrekking, sportovní i služební výcvik či canisterapie.

Fotečka! Krása co?

No a já už asi nemám co říct :) 

Pokud máte nějaké otázky, či připomínky, pistě do komentářů! :)

A zatím papa Ňafíci♥


Komentáře

Týna123(školák)

gogik01 boží článek ever smajl a Lucy Lupinová a CoolEvča smajl máte pravdu
pejsánek se mi líbí smajl my máme jednoho hnědobílého ale rasu nevím a dva
maltézáky smajl Jinak boží článek smajlsmajlsmajl

Týna123To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.