Kiwča :D

Jaro♥-> DIY

Čahojda Ňafíci♥!

Už začíná jaro, pomalu i léto a velké vedro :D Takže si zde napíšeme nějaké DIY :D A jelikož to je moje nejoblíbenější roční období, tak se v tom vyžiju :D

Kytičky♥

Základem jara je? Že se všechno probouzí, rodí se nový život.... A po zimě opět kvetou kyti miti :D Takže si oživte pokoj! Kaktus (já měla i s tím takovým plodem to je moc pěkné), fialky, jarní květiny jako narcisy, hyacinty,..... Nebo i svěží zelené bylinky, které si můžete vypěstovat např. velikonoční osení nebo řeřicha... Takováhle výzdoba dokáže oživit celý pokoj. Můžete si takové kytky vyrobit i z papírů, existuje spoustu návodů.

Housenka 

Potřebujeme: dřevěný prádelní kolíček, barevné plyšové bambulky, umělohmotné oči, lepidlo.

Postup: Jednotlivé bambulky nalepte na kolíček a nechejte zaschnout. Poté přilepte na první bambulku umělohmotné oči. Výroba barevné housenky vám nezabere víc než pár minut času. Můžete si jich vyrobit více, na záclonky, po kytičkách, na kliku.... Krásné housenečky v pokojíčku :D

Čmelák

Ano jak vidíte k jaru očividně patří i hmyz :D

Potřebujete: starou žárovku, plyšový drátek (na křídla), barvičky (žlutou a černou) a štětec, popř. plastové oči (zakoupíte v obchodě) nebo oči dokreslete barvami (fixem), kousek černého papíru na tykadla,lepidlo

Postup: Žárovku namalujte žlutou a černou barvou – vytvořte proužky typické pro čmeláka. Nalepte oči nebo je dokreslete fixem. Plyšový drátek ohněte do tvaru křídel a přilepte na žárovku. Tykadla vytvořte z tmavého papíru – vystřihněte dva tenké proužky a jejich konečky projeďte hranou nůžek, aby se zatočily. Přilepte na žárovku a máte hotovo. Podobným způsobem lze udělat i ptáčky. 

Pavouček, kterého se bát nemusíte

Pokud máte fakt velkou fobii možná se vám to líbit nebude :D Ale mě to nevadí je to hrozně cute :D

Potřebujete: pár šišek, pohyblivá nalepovací očička, plyšový drátek (říká se tomu čistič dýmek), tavicí pistole

Postup: Vezmeme si plyšový drátek a nastříháme osm kousků, které mají cca 6 cm. Pomocí tavicí pistole přilepíme 4 kousky na každé straně, které budou sloužit jako nožičky. Na přední stranu šišky nalepíme pomocí lepicí pistole pohyblivá očička. A máme hotovo. Můžete si vyrobit i jiná zvířátka např. medvídka atd.


MiniZahrádka

Potřebujeme: Osivo, pažitku, řeřichu, nebo jiné bylinky. Skořápku, lepidlo, lepící očička, vatu....

Postup: Rozbijte si vajíčko a vložte do něj vatu. Navlhčete a nasypte semínka do skořápky. Nalepte nebo nakreslete očička. Zalévejte a počkejte až vyroste :) 

Zmrzka

No to znáte ne? Vezměte hrnek nebo formičku, nalijte tam jogurt a píchněte do toho tyčku... A dejte do mrazáku :D A máte zmrzku :)


Srdíčko

Potřebujeme: Polysterenové srdíčko (možná lépe ze slámy, či vaty), mech, možná i trochu lepidla.

Postup: Navlhčete si jednu stranu srdíčka a přiložte mech. Mokřete to a nechte tam mech přirůst. To opakujte se všemi stranami a nakonec budete mít celé srdce, občas ho navlhčete,


No a neválejte se doma a jděte ven... Šupšup! S pejskem, králíkem...... S kamarádama na zmrzku... Tak šup!

Tak jo snad se článek líbil :) Pokud jste opravdu pozorní a čtete mé články, víte že mám zítra narozeniny :D (Psala jsem článek o tom co se v ten den stalo :D)....  Proto se ptám, jestli chcete vědět co jsem dostala? Napište mi to do com :)

Zatím papa Ňafíci♥

P.S. Omlouvám se, bylo to kratší snad neva :) 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.