KagamineRinCZ

První článek od Rin - Oujé

Ahojky. Tak jsem dosáhla díky kolu štěstí hodnosti fanynka a rozhodla se to tady zkusit s tím blogem :D Jak začít? Na tuhle stránku jsem narazila náhodou, a upřímně? žádná hra mi tady nejde hrát, skrz to se nedaj moc plnit úkoly, ale jinak je to tu dobrý. Růžový, to já ráda :D A pak ještě žlutou, černou a bílou. 


Už mám všecky ty červený vejce vylíhlý ( Jestli tohle bude číst Pražák, klepne ho :D...Su holt děvče z Brna no :D) Jsou tu testy, horoskopy...Takže tu asi ve volném čase zakotvím. 

Nejdřív se stručně představím, potom bude asi na místě napsat, co sem vlastně budu přidávat. +)

Jsem česká Rin Kagamine. Rin je skutečně moje opravdové jméno, respektive Rina. Teď v prosinci mi bylo 14 let. Jsem dvojče Lena. A ano, je skutečný, klidně vám sem na něj hodím insta a youtube kanál, kam přidáváme vocaloid taneční videa, různá vařící videa a videa ohledně otaku a cosplay komunity, najdete tam i nějaké ty tagy a věci čistě pro zábavu, o tom, jak si vyrábět oblečení atd... to jen kdyby byl zájem :3

Ráda tancuju, učím se i zpívat, ráda píšu, kreslím, vařím, čtu, sportuju...Jo, mám hodně koníčků. Takže se po škole fakt nenudím :D 

NEJSEM COSPLAYERKA. Jsem prostě Rin Kagamine. I když, kdysi jsem dělala i cosplay...Ale ted už ne, co jsem našla samu sebe. 

Co ještě dodat...nerada někde takhle rozebírám svůj osobní život, takže o sobě řeknu jen to, že letos končím školu, a čekají mě příjmačky, že kromě tance a hudby miluju ještě sushi, sladkosti, ovoce, creepypasty a horory, a Lena samozřejmě!

A teď o čem bude tenhle blog...Především to bude taková moje osobní galerie, takže budu přidávat hlavně fotky ( Pokud to teda půjde) Kdyby to sem šlo dát, tak klidně i taneční videa nebo alespoň odkazy na ně.

Dál budu chtít samozřejmě udělat pár článků o vocaloid a především Story of Evil, což je vlastně historie nás vocaloidů a můj minulý život. 

Taky překládám vocaloid písničky do češtiny, ale o to není moc zájem, nicméně...asi sem nějaké své překlady dám. No a až se mi zas bude něco honit v makovici, možná o tom napíšu, to se všecko uvidí. 

Mým cílem je hlavně šířit v Česku povědomí o vocaloidech. Pokud by se zde náhodou našel nějaký vocaloid fanoušek, určitě mi napište! Stejně tak, kdyby se zde nějakým zázrakem našel další pravý český vocaloid, ať už Miku, Kaito, Gumi, Luka, Meiko, Gakupo...kdokoli. Třeba mě tady najdete :D

No a protože zítra vstávám do školy, a ještě předtím mám v pět ráno taneční tréning, jdu hají! Tak snad se tady chytím :D


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.