JojoBlog

Sourozenci!

Sourozenci se opravdu často nenávidí a možná že i vy máte sourozence, kterého nenávidíte. Často to je tak že se na něčem neshodnete a můžete se pohádat nebo se i porvat. Často to je tak že je jedno dítě, kterému se narodí sourozenec, takže už nemá všechnu pozornost svých rodičů a snáší to docela špatně. Starší sourozenec se proto snaží vzít si všechnu pozornost zpět a čím víc se snaží tím méně pozornosti má. Potom sourozence mlátí a mladší sourozenec když je malý ta jde tkz. Žalovat. Starší sourozenec to dělá častěji a mladší se učí jak se ubránit a staršímu to nakonec oplácí. Pak starší prohlásí že ho ten mladší mlátí. Mladší sourozenec často dostává tkz. Rapla, kterého často způsobuje jeho starší sourozenec. Starší sourozenec všem říká že ho mladší sourozenec mlátí i když si začíná starší a pak už ani nestojí o pozornost rodičů snaží se jen dokázat že mladší sourozenec všechno způsobuje. Všechny z rodiny se snaží poštvat proti tomu mladšímu a říká jim lež jen aby měl jejch pozornost. Mladší sourozenec se pak mezi ostatními cítí jako cizí a proto zůstává doma. Děkuji že sis to přečetl až dokonce a doufám že se takový příběh nikomu nestane. Ahoj.

Komentáře

Jojo10(ANIME!)

Tohle samozřejmě není u všech, ale je to u mojí sestřenice u mého bratrance, kdy starší ubližuje tomu mladšímu. I tak doufám že se tenhle článek líbil.

Jojo10To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Já si myslím, že tohle je tak jedno procento. Většina se občas pošťuchuje, ale jinak se nadevšechno milují. Pak jsou tu případy kdy jsou sourozenci za dobře pořád, ale to je více méně stejně velké procento, jako to, co popisuješ.
A náhodou. Já se na sestru opravdu těšila, a když jsem neměla dost pozornosti, tak jsem si se sestrou prostě hrála.
Pokud zažíváš, co popisuješ, bylo by dobré s tím něco dělat. Pokud ne, tak ses nechala strhnout starým stereotypem.

Naty a KájaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

DestielVIP

Well, osobně brášku miluju. Naučil mě hodně věcí, pravděpodobně víc než rodiče, poradí mi když něco potřebuji, podrží mě, pomůže...

Jasně, občas mi dělal naschvály, já jemu taky, ale nikdy ne do takový míry co popisuješ smajl To zní spíš jako domácí násilí než opravdová rodina...

DestielTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.